Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укрсиббанку: Київ, бул. Перова, 24 (прим. 67)

Адреса:
Київ, бул. Перова, 24 (прим. 67)
Телефон:
729
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
3 вересня 2019, 10:37
Доброго дня!

Я, Тарасюк Олена Миколаївна, обслуговуюсь у відділенні вашого банку на Перова 24, м.Київ.
02.09.2019 о 16:10 звернулась в банк забрать зарплатну карту та вперше здать торгову виручку підприємства по дорученню. Зі мною менеджер почав працювати відразу, але 45хвилин копіював документи, вносив доручення в систему та підтягував мої попередньовнесенні данні від зарплатного договору. В результаті в 16:58 в мене прийняли торгову виручку, а от видать заробітну карту… була уже заблокована програма по поясненням касира.
Моє терпіння лопнуло, бо уже відпрошувалася 4 рази для того, щоб отримать карту і 5-й раз сором був відпрошуватися з роботи тому під видом робочої операції знову пішла в надії отримать цю карту! Звернувшись до керівника відділення, який трохи поговорив по телефону, а потім як завжди не поцікавившись ні як мене звати, ні чим я не задоволена…
Діалог наш був такий:
— Я вас слухаю!
— Хочу забрати карту! — Показуючи на оформлений видатковий ордер.
— Уже 17:05, відділення уже не працює!
— Я не винна в тому що ваш співробітник 45хв оформляв документи, видайте мені карту!
У відповідь я отримала лише розведені руки!!!

За моїми спостереженнями на весь колектив є лише 1 бджілка, а решта богині! Воно й не дивно, бо з таким керівництвом працює аналогічно і колектив!

PS: Цікаво, а як би я прийшла з валютним депозитом до даного відділення банку, отримала б аналогічну відповідь? Каса після оформленого договору також би не прийняла ннннну кількість готівки..?
Коментарі (1)
1 не зарахована
13 травня 2019, 10:19
Это ужас, халатное отношения к клиентам( Такое ощущение, что ты не клиент, а аферист ( У меня личный менеджер, смех и грех. Интересно руководство принимает какое-то решение после отзывов!!! Хотела открыть счёт… не получилось, и главное что менеджер не особо стремился сказать причину, говорит идите в приватбанк может там откроете((( первый раз такое вижу
Написати коментар
Відповідь адміністратора
Мінфін
15 травня 2019, 12:39
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 15.05.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Головна / Банки України 🏦 / Укрсиббанк 💰 / Відділення та банкомати Укрсиббанку в Києві 🏦 / Відділення Укрсиббанк: бул. Перова, 24 (прим. 67) , Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укрсиббанку за адресою Київ, бул. Перова, 24 (прим. 67) . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укрсиббанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укрсиббанку розташованому за адресою  Київ, бул. Перова, 24 (прим. 67) - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.