Сотрудник бандит из 90-х

Доброго дня. Брав кредит в банку ще в 2025 році, у розмірі 10 000 грн. Потім закривав його по невеликим сумам. Згодом мені банк відмовив в обслуговуванні, але це не головне. Головне, що до цього я сплачував все вчасно, до 25 числа, щоб банк не наруховував мені відсотки. Отже 22.05.2026 мені телефонує представник банку під № 3708 Сергій Олександрович і починає дуже не коректно спілкуватися зі мною. Таке враження, що я йому десь «перейшов дорогу». Майже 10 хвилин нашого діалогу з ним ми ходили по колу, він постійно задавав мені питання «Коли і яку сумму я поверну». Я йому відповідав, що найближчим часом поверну сумму, поки що не знаю яку саме, але частину точно закрию. Такий діалог ми вели приблизно три хвилини адекватно, але згодом людина на диво почала агресувати в мою сторону і казати, цитую «В СКОРОМ ВРЕМЕНИ ВЫ МОЖЕТЕ ПОЙТИ ПОЕСТЬ, Я СПРАШИВАЮ КОГДА БУДЕТ ОПЛАТА?». Після чого, я людині пояснив що найближчим часом внесу, тобто в моїх словах не було, що я відмовляюсь оплату вносити. Він починає мені погрожувати судом і казати, що він ставить відмову від мене про оплату. Я пояснив йому ще 5 разів, що я не відмовляюсь, але людина не розуміє.Коли я зрозумів, що людина повністю без ніякої поваги зі мною спілкується, як якійсь бандит. Тоді я зрозумів, що потрібно брати його табельний номер і писати скаргу.

Коментарі