Погана робота банку

Яна Холод 29 січня 2025, 12:03
31.12.2024 року я хотіла зняти готівку з карти Укргазбанк у банкоматі самообслуговування ПриватБанк. Банкомат не видав мені кошти у сумі 10 тисяч гривень. Працівники ПриватБанку сказали звернутися в Укргазбанк і оформити заявку, я так і зробила. Минув місяць часу, як я лишилася без грошей. Що це за відношення до клієнта? Це така проблема, що я як військова, маю лишилися без грошей через банки і їх проблеми? Таке враження, що моя заявка висить в повітрі і ніхто не поспішає нею займатися. Яка проблема була сповістити у межах декілька робочих днів ПриватБанк для повернення коштів, щоб працівники провели інкасацію? Я не розумію, я на нервах, адже сума не маленька. Просто суцільне розчарування, немає слів, вкрали гроші.

29 січня 2025, 14:27
А есть банкомат в котором человек сидит? Обжалование через МПС 3−4 месяца
29 січня 2025, 16:48
У банкоматі є влаштована камера для таких випадків, тому перевірити це не є проблемою.
29 січня 2025, 17:08
Камера там не для этого
OkeyDoki
OkeyDoki
18 лютого 2025, 22:56
Согласно ДКБО от 45 до 120 дней.
25 лютого 2025, 21:25
Мені повернули кошти 2 дні тому. Після цього інциденту я не дуже задоволена тим, що у банку такий довгий період розгляду таких справ, тобто від 30 до 120 днів. Я чекала 60 днів. Як на мене, клієнт не повинен чекати так довго на повернення своїх коштів, бо люди не просто так знімають гроші, вони потрібні на життя. Для мене буде уроком дана ситуація.
25 лютого 2025, 21:56
Просто не повезло. Не хочешь подобных проблем снимай в Авроре или кассе