Закриття рахунку
Закриття рахунку в Укргазбанку це ще той квест. Для закриття рахунку необхідно пройти верифікацію, та ще необхідно подати цілий пакет документів з накладеним елктронним підписом. Заява на закриття рахунку — ну це зрозуміло, але ще треба заповнити Опитувальник, в якому необхідно вказати дохід, джерела надходження доходу, фактичне місце проживання і т.д. (як на мене, то цей опитувальник заповнюють при відкритті рахунку). Так як моя прописка — це тимчасово окупована територія, мені ще необхідно додати довідку ВПО, теж завірену електронним підписом. А це тільки початок, бо номер мого мобільного телефону на данний час не обслуговується, і я так розумію це також може бути проблемою для верифікаціі. Цей рахунок був відкритий у рамках зарплатного проекту, і відкриття рахунку було в рази легше, ніж закриття. За життєвими обставинами, я фізично не в змозі з’явитися до відділення банку і закрити рахунок особисто, тому змушена закривати рахунок за допомогою он-лайн помічника. Мене обурює, що я хочу просто закрити рахунок, яким я не користуюсь, але кожного місяця сплачую комісію, і для його закриття мені необхідно витратити стільки часу.
Курс валют в Укргазбанку на сьогодні
PLN | 9.500 | 10.500 |