Банк уровня совка

Проблема вирішена
Рома Нестеров
Мобилизован пол года назад, есть кредит в банке. Хотел отменить начисления процентов, сказали собирать кучу бумажек, идти в отделение, Я напомню, что я на войне, едва ли тут есть отделения. Сайт создавал пятиклассник (найдите нормального айтишника) через него нельзя ничего сделать. За что воюем? За бюрократов?
Укргазбанк
Добрий день, Романе!
Не обов'язково відвідувати відділення для застосування пільги, передбаченої Законом України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» від 20.12.1991 № 2011-ХІІ.
Ви можете скористатися формою он-лайн заявки на офіційному сайті Банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/private/credits/patriot/.
Банк висловлює повагу військовослужбовцям, високо цінує внесок кожного у захисті Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України.

5 січня 2023, 15:31
Ваш сайт глюченый И да, так же ваш сайт не подстроен под экран смартфона. Я бы вашим айтишникам не платил бы и копейки
Ukrgasbank
Ukrgasbank
10 лютого 2023, 17:18
Добрий день, Романе! Ваше питання врегульовано — після отримання від Вас повного пакету документів Банком здійснено реструктуризацію кредиту за програмою «Патріот», яка передбачає застосування пільги, передбаченої Законом України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» від 20.12.1991 № 2011-ХІІ.