Жалоба на работу отделения банка
- Ukrgasbank
- 18 листопада 2021, 17:59
Банк готовий проаналізувати описану Вами ситуацію. Для аналізу нам потрібно Вас ідентифікувати. Просимо Вас зареєструвати звернення, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв’язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 — 99.
— відправивши електронного листа на адресу contactcentre@ukrgasbank.com.
З повагою
АБ «УКРГАЗБАНК»
— відправивши електронного листа на адресу contactcentre@ukrgasbank.com.
З повагою
АБ «УКРГАЗБАНК»
- Igor250374
- 7 грудня 2021, 22:29
Уже 4 года Укргазбанк не возвращает депозит. Автоматически продлевая с минимальными ставками. С 20% годовых на 7% опустили. Общаясь с оператором я отключал пролонгацию, во всяком случае мне так сообщали. Договор от 10 декабря 2015 года. Пришел 7.12 .2021 сказали нужно было 3 дня назад приходить. Пролонгирован. И снятие невозможно. Да и еще на 2 года продлили. Я рассчитывал на этот депозит чтоб погасить хоть часть кредита который был вынужден офрмить. Как его вернуть?
Приносимо вибачення за те, що після звернення до відділення у Вас залишився негативний осад. Ми обов'язково проведемо перевірку стосовно даної ситуації та сповістимо Вас про результат. Для цього ми звернулися до Вас в приватні повідомлення, щоб уточнити Ваші контакти.