Мінфін - Курси валют України

Встановити

Систематична відсутність грошей в банкоматах

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
YevhenIvanovich 1 грудня 2020, 10:43
Банк який просто руйнує уявлення о Роботі банківської системи в Україні. Цей бАНК мені було нав’язано для отримання заробітної платні – і почалось. За 3+ років звернення на гарячу лінію по питанням роботи банку це НЕЧТО- з початку вам кажуть ні кому не розповідайте свій дані, а через хвилину (якщо ваш дзвінок не перервуть ) оператор-консультант буде вимагати від вас ваші ПІБ, паспортні дані, місце реєстрації і на всі мої зауваження та наголошення що вони (представники банку) діють як шахраї та не мають права вимагати по телефону вищезазначену інформацію вам дадуть відповідь, що обслуговувати вас не будуть!!! ЯКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ!!! Я телефоную декілька місяців в день отримання заробітної платні або в наступний день повідомити та дізнатись причину ЧОМУ я не можу зняти СВОЇ кошти!!! Чому банкомати УКРГАЗБАНКА повертають мою картку та пишуть що немає коштів??!!! Вчорашня «РОЗМОВА» зі співробітницею ОКСАНОЮ тривала 11 хв.- НІ про що –тільки мої дані, по вирішенню проблеми-вони не бачать щоб я користувався банкоматом—А як вИ побачити- коли банкомат повертає мою картку????!!! Декілька місяців поспіль я знімаю сою заробітну платню в банкоматах ПАРИВАТБАНКУ- але тільки по 1000 грн за раз, що приводить до формування черги за мною!!! Виникає обґрунтоване ПИТАННЯ: за що ці «професіонали» кожного місяця зписують з моєї зарплатної картки 7 грн за обслуговування!!! Яке обслуговування??? Вчора обійшов 3 банкомата та ні в одному з них ні було грошей!!! 40 хв. Потраченого часу обидної перерви – відповідно зіпсований настрій та неможливість вчасно оплатити навчання доньки.
УКРГАЗБАНК сама непрофесійна фінансова установа, але ж хтось так лобіює розвиток! Краще повчились в інших! (хоча це даремно)
Укргазбанк
Відповідь банку
2 грудня 2020, 18:21
Добрий день!
Банк готовий відповісти на Ваші питання, але для аналізу нам потрібні конкретні дані, наприклад, адреси банкоматів, дати, коли Ви не змогли отримати кошти в банкоматах Банку. Просимо Вас зареєструвати звернення (скаргу), зазначивши деталі та проблеми, які виникли під час Вашого обслуговування, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.

Коментарі - 1

+
0
odrig
odrig
1 грудня 2020, 20:09
#
Вам все вірно кажуть що не слід нікому надавати персональну інформацію, але це стосується випадків коли вам хтось телефонує чи розпитує стороній. В наш час технології дозволяють шахраям навіть змінювати номер телефону, який ви побачите при вхідному дзвінку. А коли ви дзвоните в банк, то звісно потрібно надати інформацію, яка дозволить вас ідентифікувати і надати можливість отримати консультацію і к налаштуванням вашого рахунку в телефонному рахунку. Не можно співробітникам банку називати лише повні платіжні реквізити карти. Але треба телефонувати лише на номери які вказані на карті або офіційному сайті, а не ті що надійшли смс невідомо від кого (і тут шахраї можуть змінювати номер який ви бачите). А по коштам на АТМ, то після вихідних і в раховуючи що був період великих розпродажів, то може бути таке що банкоматі закінчились кошти і ще не встигли зробити інкасацію. І в чому проблема зняти кошти в іншому АТМ, якщо по більшості тарифів відсутня комісія. А те що приват не видає більше 1000грн по чужим картам, то це налаштування привату. Можно спробувати зняти кошти в банкоматі іншого банку і можливо навіть всю суму за один раз.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Укргазбанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 41.150 41.650
EUR 44.850 45.450
PLN 9.800 10.800
Всі курси банку

Курс валют в Укргазбанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 41.150 41.650
EUR 44.850 45.450
PLN 9.800 10.800
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відгуки про Укргазбанку 📝 / Систематична відсутність грошей в банкоматах