Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укргазбанку: Миколаїв, вул. Декабристів, 1/1

Адреса:
Миколаїв, вул. Декабристів, 1/1
Телефон:
+38 (0512) 53-35-32
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, без перерви (каса: Пн-Чт: 09:00-16:45, Пт: 09:00-15:45), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
28 серпня 2023, 23:32
Не пам’ятаю точно з якого саме року, але впевнено можу сказати, що вже більше десяти років я користуюсь послугами УКРГАЗБАНКУ в м. Миколаєві.
Роботою банку я цілком задоволений. Його працівники (менеджери: Акі-мова Наталія, Остренкова Олена; касири: Макарова Таісія, Ткачук Наталія та інші)на — чуйні та доброзичливі люди. У разі виникнення будь-яких проблем завжди знайдуть і запропонують найоптимальніші рішення для їх усунення. Те ж саме можу сказати і про керівництво банку. Мені доводилось спілкувати два рази з Явоненко Олександром Олександровичем і двічі з Янчишиною Оленою Петрівною. Зустрічі з ними справили на мене незабутні найкращі враження. Та це мабуть і не дивно, бо ж по робітникам можна складати враження про керів-ництво, а від керівництва залежить, які люди будуть працювати в банку і яка психологічна атмосфера пануватиме в ньому.
Я -- людина не багатослівна, тому скажу коротко: УКРГАЗБАНК має широ-кий перелік послуг (як для юридичних, так і для фізичних осіб), роботою банку я задоволений на всі 100%. А тому, всім своїм знайомим і друзям я рекомен-дую цей банк для вирішення фінансових питань. І повірте мені, незважаючи на незручне розташування банку (на відстані від маршрутів громадського транс-порту) та відносно малу розгалуженість мережі відділень і банкоматів, ніхто з них, зробивши такий вибір, не шкодує.
З метою усунення існуючих негараздів пропоную розглянути питання мож- ливості розгалуження мережі відділень і банкоматів банку в м. Миколаєві, при-діляючи найбільшу увагу місцям найжвавішого руху мешканців міста та міс-цям, розташованим неподалік від зупинок міського громадського транспорту.
Володимир ФЕДЕНЮК
Коментарі (1)
1 не зарахована
4 листопада 2021, 12:07
Люди не компетентны в своей работе, особенно не хватает некоторым вежливости, 3 раза ездил что б карту получить
Написати коментар
Ответ банка
Укргазбанк
4 листопада 2021, 18:53
Добрий день!

Банк готовий проаналізувати описану Вами ситуацію. Для аналізу нам потрібно Вас ідентифікувати. Просимо Вас зареєструвати звернення, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
— відправивши електронного листа на адресу contactcentre@ukrgasbank.com.

З повагою
АБ «УКРГАЗБАНК»
Відповідь адміністратора
Мінфін
7 листопада 2021, 10:53
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 07.11.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
1 не зарахована
20 лютого 2021, 23:26
Завуалированный банк.
К клиентам относятся снисходительно.
При выдаче карты (после выборов) не дали на руки договор и забыли сообщить что смс инфо 7 грн в месяц
Сотрудники банка «зажравшиеся» работают не для клиента
Написати коментар
Ответ банка
Укргазбанк
22 лютого 2021, 18:56
Добрий день!
Банк готовий проаналізувати Вашу скаргу, але для аналізу нам потрібно Вас ідентифікувати. Просимо Вас зареєструвати звернення (скаргу), зазначивши деталі Вашого інциденту одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
Відповідь адміністратора
Мінфін
23 лютого 2021, 14:00
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 23.02.2021).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
5 не зарахована
15 квітня 2020, 16:25
Добрый день хочу поделиться своим случаем со снятием валютного депозита.
Так я часто нахожусь за границей депозит оформлен на мою жену и пришел срок выдачи нашего депозита.
Сумма не маленькая как для нас более 25000$, работник банка ( Екатерина) заранее связалась с нами и личного со мной, а я нахожусь за границей, и предложила для нас несколько выгодных вариантов на счёт нашего депозита.
До этого момента я читал моного комментариев среди них были негативные по поводу возврата депозитов населению в связи с нынешним положением в стране. Хочу обратить внимание то что я и моя жена не является другом или родственником кого нибудь из сотрудников Укргаз Банка. Нам без проблем предложили забрать деньги наличными а так же предложили более выгодные условия на переход на недельный депозит или перевод денег на карту с зачислением тоже % с наших денег, и эти деньги мы можем забрать в любой момент! При этом с этой карты я могу снять свои деньги в любой стране, на тот случай если действительно на Украине будете катастрафическая ситуация с наличным $.
Услуги банка меня удовлетворили а также подход нашего куратора по депозиту, так же нам сказали что если у вас есть знакомые которые не могут снять наличный доллар США в каком нибудь другом банке то смогут это сделать в Укргаз Банке с переводом на их счёт!
Возникают много ситуаций сейчас в некоторых отделениях Банка, это логично, но не впадайте в панику, связывайтесь с начальником отдела, или с главным офисом и вам обязательно помогут.
Всем удачи и хорошего настроения.
Коментарі (1)
Ответ банка
Укргазбанк
15 квітня 2020, 18:15
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук на сайті Міністерства Фінансів
Відповідь адміністратора
Мінфін
17 квітня 2020, 12:54
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 17.04.2020).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1
14 квітня 2020, 12:31
9 апреля посетил отделение Укргазбанка по адресу г.Николаев, ул.Декабристов 1А. Мне нужно было получить перевод MoneyGram. Кассир попросила меня сначала обратиться к сотрудникам, которые работают с клиентами. Я пошёл в другой зал, мне предложили присесть. Минут пять девушка что-то печатала на компьютере и в конце концов обратила на меня внимание: «Вам нужно получить перевод MoneyGram? Хорошо! Но у нас есть условие. Вы должны стать клиентом нашего банка и оформить карточку». На моё возражение, что у меня нет таких целей и мне всего лишь нужно получить перевод она лишь пожала плечами…
Такой наглости честно говоря я не ожидал. Развернувшись я направился к выходу.
Это был мой первый и последний визит в этот банк.
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укргазбанку за адресою Миколаїв, вул. Декабристів, 1/1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укргазбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укргазбанку розташованому за адресою  Миколаїв, вул. Декабристів, 1/1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.