Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укргазбанку: Коростень, вул. Грушевського, 11

Адреса:
Житомирська область, Коростень, вул. Грушевського, 11
Телефон:
+38 (0412) 43-43-39
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, (каса: Пн-Чт: 09:00-17:00, Пт: 09:00-16:00), без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
23 серпня 2019, 17:15
Сегодня зашла в этот чудо-банк чтобы получить зарплатную карту. С порога офигела, так как очередь уже почти не помещалась в отделении, и это в 9 утра. За мной выстроилось продолжение внушительной очереди, на секундочку, уже на улице! С четырёх приёмных работали две, при чём одна из них постоянно пыталась увильнуть от работы под предлогом своей какой-то левой работы, которую ей надо сделать. Люди начали кричать и поставили её на место, с горем пополам она всё же обслуживала клиентов. Меня обслужили в 11! Всё это время люди стоят на ногах, там присесть даже негде! Чтобы всего-то получить карту! А чтобы получить к ней пин ещё и смс нужно отправлять стоимость 2 грн! Это дно, ребята
Коментарі (1)
1
20 серпня 2019, 13:36
Имели неосторожность заключить зарплатный проект (больше 4000 тыс. человек) по выборам с этим горе банком. Начальник -хам который укатил на отдых зная что у него будет аврал. Грубит и обзывает клиентов в вайбере. Сотрудницы обслуживают одного клиента -30 минут. Заступник начальника ходит на обед не по рассписанию. Когда заключался договор было обещание что процентов за снятие не будет, в итоге либо ты делаешь там карту. либо с тебя забирают проценты при снятии. смс на пин -платные. Больше с Вашим банком работать не будем.
Коментарі (2)
Відповідь адміністратора
Мінфін
22 серпня 2019, 20:20
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 23.08.2019).
Пользователь предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1
17 травня 2016, 18:21
У мене зарплатна картка від Укргазбанк. На ній затерлась магнітна полоска. Сьгодні пвшов, та замінив картку на іньшу. Мені в відділені банку сказали, що картка активується сама через дві години. Після чого мені потрібно буде надіслати СМС повідомлення на номер з останніми цифрами коду на картці. Тоді мені приде СМС з пін кодом. Я так і зробив. СМС нема. Почекав іще годину і відправив ще одне СМС. Відповіді нема. Почекав ще 2 глдини і відправив ще одне СМС повідомлення, після чого відповіді не отримав, вирігив зателефонувати кул-центр. За 3 хвилини розмови у мене зняло 30 грн. А у відповідь я отримав те, що моя картка не активна, і активувати її може тільки співробітник банку! Тобто тепер мені хто зна скільки сидіти без грошей, томущо відділення банку працює з понеділка по п'ятницю з 8 до 17. У мнне аналогічний графік роботи. А відпоошуватися що дня з роботи я не буду.

Спочатку у мене був істеричний сміх, а зараз якісь неприємні відчуття. Помітно, що це державний банк…
Коментарі (1)
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відділення та банкомати Укргазбанку в Коростені 🏦 / Відділення Укргазбанк: вул. Грушевського, 11, Коростень
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укргазбанку за адресою Коростень, вул. Грушевського, 11. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укргазбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укргазбанку розташованому за адресою  Коростень, вул. Грушевського, 11- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.