Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укргазбанку: Калинівка, вул. Незалежності, 67

Адреса:
Вінницька область, Калинівка, вул. Незалежності, 67
Телефон:
+38 (0432) 32-95-03
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, перерва: 13:00-13:45, (каса: 09:00-16:45, Пт: 09:00-15:45), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
1 березня 2021, 18:48
Перевели мене на зарплатний проект. Всунули обов’язкову з їхньої точки зору кредиточку. При оформленні документів спеціально наголосив на одній картці. Після виготовлення фізичної картки видали для отримання дві. На моє запитання чому, докладних відповідей не отримав, а посилання на внутрішні інструкції банку не мають перевагу над законом. Тепер у мобільному додатку бачу одну оформлену картку і одну незаконно оформлено, адже договір на надання послуг по цій картці залишився непідписаний. Оскільки я його не відкривав, писати заяву на його закриття не збираюся. Хочу отримати якісь коментарі від представників і адекватної відповіді на цю ситуацію. Бо доведеться звертатися до інших контролюючих органів. Або просто закрити її. Хоча чесно не вірю у вирішення цього питання без відповідних втручань НБУ чи антимонопольного
Коментарі (6)
Ответ банка
Укргазбанк
4 березня 2021, 18:30
Добрий день! Ваше питання вирішено – наразі Ваш рахунок в процесі закриття.
1
27 квітня 2020, 12:16
Я ще такої повільності працівників банку, не бачила, як в Укргазбанку м. Калинівки. Це просто неприпустимо, одну людину обслуговують більше години, черга на вулиці уже така зібралась, що напевно до вечора не пройдуть. Це просто ні в які рамки не входить, що за хамство по відношенню до клієнтів.
Написати коментар
Ответ банка
Укргазбанк
28 квітня 2020, 15:30
Банк висловлює Вам свою подяку за небайдужість та надання інформації стосовно якості обслуговування в нашому Банку. В умовах загальнодержавного карантину відділення №231 єдине серед банківських установ м.Калинівка, що працює у звичайному режимі, тому в нашому відділенні значно збільшилася кількість клієнтів. Сподіваємося, що тімчасові незручності, що виникли в процесі обслуговування не стануть на заваді Вашої подальшої співпраці з Банком.
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відділення та банкомати Укргазбанку в Калинівці 🏦 / Відділення Укргазбанк: вул. Незалежності, 67, Калинівка
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укргазбанку за адресою Калинівка, вул. Незалежності, 67. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укргазбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укргазбанку розташованому за адресою  Калинівка, вул. Незалежності, 67- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.