Незадовільна робота банку
- alexsandr1954
- 31 березня 2016, 18:20
Эта ситуация тянется уже много-много месяцев.Я тоже ровно 2 недели назад попытался забрать 1000.Пока вернули только 400 и было это неделю назад.После этого стандартно:«Ждите звонка».
- 4 квітня 2016, 10:24
Alexsandr1954, давайте ускорим процесс. Сообщите номер депозитного договора и отделение, куда Вы обычно обращаетесь. Спасибо.
- 31 березня 2016, 21:50
Аналогічна ситуація....(((
- 4 квітня 2016, 10:26
Людмило, доброго дня.
На скільки нам відомо, із Вами було оговорено індивідуальний графік виплати валюти. Скажіть, Вас не влаштовує запропонований графік чи відділення його не дотримується? Дякуємо за зворотній зв'язок.
- 5 квітня 2016, 22:34
Не влаштовує! я Вам вже це повідомляла… По умовам даного «графіку» я маю раз в тиждень отримувати рівно 200 дол. — ні копійкою більше… Це правомірно? -ні…
- 6 квітня 2016, 10:52
Доброго дня. Зрозуміло, ситуацію виправимо.
- 7 квітня 2016, 8:36
Ludmilash14, відділення не може вийти із Вами на зв'язок для обговорення варіантів урегулювання питання. Повідомте, будь ласка, контактний номер телефону. Дякуємо.
- 8 квітня 2016, 22:19
Мої контактні дані залишились без змін… Відділення, на мою думку не бажає виходити на звязок, адже попередній раз в телефонній розмові мені сказали, що видадуть більшу суму, а коли прихожу в банк, ті ж самі 200 дол. Читаю тут, що декому тут «прискорюють » процес -якось вибірково… Вже другий місяць як закінчився депозит…
- 11 квітня 2016, 9:33
Доброго дня. Тоді спробуємо вийти на зв'язок ще раз. Дякуємо за інформацію.
- 12 квітня 2016, 15:49
Дякую за допомогу! сьогодні нарешті змогла забрати решту депозита, правда співробітники банка трішки ображені, що я повідомляла про свою проблему, але ж цей форум і створений для того, щоб вирішувати такі проблеми Ще раз дякую!
- John Haskell
- 1 квітня 2016, 13:16
Проснулись :) У них нет что и чем отдавать уже более двух лет. А именно с марта 2014 перестали выдавать вообще, но зато ОБЕЩАЮТ… Если их послушать, то чуть ли не самый стабильный банк в Украине, правда, только на словах, а как до дела доходит… последний в рейтинге. Цифры говорят сами за себя.
- 4 квітня 2016, 10:27
58466624, повторимся.
Если у Вас есть сложности — мы готовы их урегулировать. Давайте вместе изменим Ваше отношение к банку. Спасибо.
- Вадим Чернов
- 1 квітня 2016, 14:07
Вклады в валюте возвращают, правда не в полном обьеме. Со снятием гривны проблем вообще никаких нету.
- Сергей Гущенко
- 1 квітня 2016, 18:27
Естественно, что валюту будут выдавать постепенно и частями. Гляньте, что сейчас с долларом в стране твориться и сколько спекулянтов развелось. Если всем сразу выдадут, откатимся до 35-40.
У меня та же проблема, не могу забрать деньги, дают по 200 долл. У меня депозит 10000 долл. О каких трудностях банка с долларами вы говорите???? Они от заемщиков долларов получают ежедневно гораздо больше чем отдают по депозитам. И попробуй им вовремя доллары не принеси. Сам у них заемщиков был 10 лет, и всегда платил. Почему они мне теперь не могут вовремя отдать?
- 11 квітня 2016, 9:36
Gmd, как и писали выше, сообщите свои данные для решения вопроса. Спасибо.
Являюсь клієнтом Платінум Банку уже 2 року до недавна проблем не виникало. Закінчились депозитні валютні договара, прийшов забрати, а мені кажуть валюти немає, чекайте ми з вами звяжемось. Пройшла неділя ніхто так і не телефонував. Майте совість поверніть кошти.
Ми спробуємо врегулювати ситуацію. будь ласка, повідомте нам номер депозитного договору та відділення, де Ви обслуговуєтесь. Дякуємо.