проблеми з кредитом
Оформила кредит. Вчасно платила всі платежі, Проплату я повинна була робити з 9 до 14 числа кожного місяця.І ось 11 числа я зайшла на сторінку «мій кредит у Платинум банку»подивитись який залишок до оплати, оскільки планувала вже повністю погасити кредит.Там була сума 1444,86 коп.Я 13 числа внесла 1450 гривень, щоб перестрахувати себе і бути в плюсі. АЛЕ!!! 14 числа знову зайшла на сторінку перевірити чи пройшла вже проплата і бачу що сума до повного погашення збільшилась ще на 250 гривень і вже становить 1694,86 коп!!! Так як проплату я можу робити лише 1 раз на місяць, тих 250 гривень переходять на наступний раз а з такими приколами за місяць часу ця сума перетвориться на 1000? Я так розумію? Яке право банк має збільшувати суму під час днів проплати? Як людина може зорієнтуватись яка сума до повного погашення, якщо вона у вас міняєтся не по дням а по часам? ШО ЦЕ ЗА БАРДАК? Я буду десятою дорогою обходити ваш банк і знайомих відмовлятиму, щоб не звязувались з вами! Чесно, страшенне розчарування!!!
iroka, давайте разом з'ясуємо, чому склалась така ситуація. Для цього, будь ласка, надайте номер Вашого кредитного договору. Чекаємо на додаткову інформацію.
відправити особисте повідомлення банку