Банк Південий грабує людей

Василь Ергиев 27 липня 2026, 16:56
Відділення 15−08 одесса.
Грабує пенсійні кошти.
Сотрудница Яна та старша відповідальна за роботу з фізичними клієнтами предвзято відноситься до клієнтів похилого віку, блокуючи пенсійні кошти поводом для цього не оригінал паспорту в дії, начислений комисий незрозумілого походження. У клієнта супруга (інсульт, кома) у супровід цього пенсія не була видана. Вопреки закону з пенсії можно до 17000 снимать.
Рішення блокировка ЖКХ заборгованості суд ісполнітелі зняли арешт коштів. І сам ісполнитель казав що банк має право видати до 17000, а в мене пенсія 65000 гривень. Люди, що коїться. Вчасно не були отримані кошти на лікування, і дружина померла. Фінансова установа або країна потрібно вирішити цю проблему. Я не перший з заборгованостю.
Південний
16 вересня 2026, 12:10
Насамперед щиро співчуваємо вашій втраті 💔
Ми детально перевірили описану вами ситуацію. Зазначимо, що співробітниця відділення діяла відповідно до встановлених процедур. Під час очікування необхідної інформації за вашим зверненням вона продовжувала обслуговувати інших клієнтів, при цьому опрацювання вашого питання тривало.
Під час звернення до відділення можливість проведення видаткової операції була тимчасово обмежена у зв’язку з необхідністю додаткового уточнення інформації.
Дійсно, законодавством передбачена можливість здійснення визначених видаткових операцій з рахунків, на які накладено арешт, у межах установленого ліміту.
Після отримання та уточнення необхідної інформації можливість проведення операції було забезпечено.

Коментарі

Курс валют в Банк Південний