Забирають 30 відсотків з ваших коштів.

Відділення за адресою: Дніпро, вул. Княгині Ольги, 2
Був клієнтом банка більше 10 років. Банк заблокував рахунки за перекази від нової пошти за продаж особистого майна. Пояснення їм не потрібні, вони просто забирають собі 30 відсотків з ваших коштів. Був також валютний рахунок з нього теж зняли 30 відсотків. Відібрали 1500 доларів на рівномі місці. Це взагалі законно? Як повернути кошти?
Південний
Банк прийняв рішення про припинення ділових відносин відповідно до пункту 1 статті 15 Закону України № 361-IX від 06.12.2019 «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
З огляду на конфіденційність інформації, на жаль, ми не можемо публічно розкривати деталі проведеної перевірки та підстави ухваленого рішення.
Щодо списання коштів зазначимо, що комісія в розмірі 30% передбачена чинними Тарифами Банку для операцій з видачі або перерахування залишку коштів із недіючого рахунку у разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку. Ця комісія не є штрафом або санкцією, а застосовується відповідно до умов банківського обслуговування, з якими клієнт погоджується під час оформлення банківських продуктів.

Для отримання детальної інформації щодо вашої ситуації просимо звернутися до Банку через офіційні канали зв’язку.

Коментарі

Курс валют в Банк Південний