Доброго дня! При знятті власних коштів з власної картки як у банкоматі банка Південний, так і іншого банка (в моєму випадкі Приватбанка) знімається комісія, але про це можливо дізнатися лише через день в застосунку Південний. Ні в повідомленнях банка, про зняття коштів, інформація про це відсутня. І виходить, коли знімаєш кошти, в повідомленнях банка, інформація відсутня, по балансу також видно, що комісії немає, але коли зайдеш черз добу, побачиш, що з тебе зписано гроші. В моєму випадку, втратив так 1800 грн. При зверненні на гарячу лінію банка просто запропонували залишити пропозицію, про додавання інформації про комісію в повідомлення від банку при знятті і все. В країні війна, а банк в такий спосіб обкрадає людей. Максимально не рекомендую цей банк.
Південний
Доброго дня!

Нам шкода, що Ви отримали негативний досвід при користуванні платіжною карткою Банку «Південний».
Рекомендуємо перед операцією ознайомитись з актуальними тарифами по ПК у мобільному додатку Pivdenny online. Для цього необхідно перейти в налаштування ПК та обрати пункт «Тарифи».

З повагою,
Акціонерний банк «Південний»

natashaGra
natashaGra
3 січня 2024, 12:28
Ещё один жадный банк

Курс валют в Банк Південний

Курс валют в Банк Південний

Головна / Банки України 🏦 / Південний 💰 / Відгуки про Банк Південний 📝 / Зняття комісії заднім числом, відсутнє інформування клієнта про комісію при знятті власних коштів