Брехливі менеджери, розводять на кредитах

Вирішили придбати машину в кредит через торгову площадку, яка співпрацює з отп банком. Менеджер отп отримала всі документи для прорахунку та оформлення кредиту. Обіцяли 19% річних та 5 років термін кредиту. Потім порадували, що відсоткова ставка буде 15% так як електромобіль хотіли взяти і кредит розтягнули вже на 7 років.
Обрали машину, приїхали в банк підписати договір. Так вийшло, що під кінець робочого дня. Але менеджер, яка розглядала документи, сказала, що нас чекають. І тут почалось саме цікаве. Касир бігає «швидко підписуйте договір, я видам кошти, бо кінець робочого дня», це при тому, що менеджер банку ще тільки оформляє цей договір. Видали договір і опа! як кажуть нежданчик)) відсоткова ставка по кредиту не 15%, а вже 26%. Дзвонимо менеджеру, яка готувала документи з питанням «що за фігня?» Відповідь просто супер! «Ну це типовий договір, але там пораховано 15% річних, а не 26%». На якого дурня це розраховано? Відкриваємо калькулятор і просто рахуємо суми з додатку до договору — 26% річних.
Додатково до договору впихують кредитну картку, яку не просили.
В результаті договір не підписали, бо брехня на старті не закінчиться нічим добрим для нас.

Коментарі

Курс валют в ОТП Банк

EUR 51 51.95

Курс валют в ОТП Банк

EUR 51 51.95
Головна / Банки України 🏦 / OTP Bank 💰 / Відгуки про ОТП Банк 📝 / Брехливі менеджери, розводять на кредитах