Мінфін - Курси валют України

Встановити

Як це недорозуміння можна назвати банком?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
mvn23 21 липня 2020, 10:11
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 66
Я бачу, що на відгуки про свою роботу ОТП банк просто клав і зворотнього зв'язку не вийде, тому розповім про непрофесійність цього банку не дай боже потенційним клієнтам. В далекому 2005 році у Райфайзенбанку Україна я брав іпотеку. Гарний тоді був банк, але згодом його перекупив ОТП банк і про гарне обслуговування можна було забути. В цьому це проявлялось — в тому, що на обслуговування одного клієнта в касі іноді витрачалося до 15 хвилин із-за дуже повільної програми. Касир дивиться в екран і нічого не робить, іноді здавалося, що вона просто дивиться якийсь відосик, а не тебе обслуговує. Касирів не вистачало, часто черга з 4-5 людей розтягувалась ледь не на годину. Останні пару років швидкість нормалізувалась, але прибрали вечірню касу і в карантин після 16-00 вас вже ніхто не обслужить. Ну то таке. Вінцем моєї історії стала процедура вивода квартири з іпотеки. Вони підготовили пакет документів для виводу, зтягли з мене 300грн за роботу і сказали — вперед, виводь. На мою ссилку на ст.4 закону про іпотеку, де чітко прописано, що «Іпотекодержатель зобов’язаний звернутися до державного реєстратора із заявою про державну реєстрацію припинення іпотеки не пізніше 14 днів з дня повного погашення боргу за основним зобов’язанням, забезпеченим іпотекою.», вони мені відповіли, що ми таке ніколи не робили і у нас всі клієнти самі це роблять. От такий от сервіс у «циганського» банка. Все це написано на основі співпраці з регіональним відділенням банку у м. Запоріжжі по пр. Соборному, 66.В мене дуже дієва порада — обходіть цей банк стороною, вони ліниві, неворухкі і непрофесійні. В Україні багато інших більш мобільних і клієнтоорієнтовних банків. З повагою до клієнтів і без поваги до банку, Вячеслав.

Коментарі - 2

+
0
rusgl
rusgl
21 липня 2020, 10:28
#
>> ОТП банк просто клав
Да тут вроде никогда и не было представителя банка, и скорее всего банку пофигу на этот сайт :)
>> ми таке ніколи не робили
Так это, как-то хотел ребенка в ипотечном доме прописать (с письменным заявлением и письменным разрешением банка, типа чтобы все по договору), месяца 3 морочили голову что мы такого не делаем, а зачем вам, мы не знаем как… Но как только образец разрешения принес и ткнул в статью, по которой они не имеют права отказать в регистрации, так сразу и отдуплились и прямо на месте в отделении все сделали.

Так Вы уже вывели квартиру с ипотеки? Если нет, то может просто банку письменно написать завление, что типа в связи с тем, что свой долг я исполнил и теперь прошу Вас исполнить свой долг, согласно закона такого-то и сделать то что положено? Напишут ли они в отписке, что не умеют так? :)
+
0
mvn23
mvn23
21 липня 2020, 11:51
#
Вже це зробив у вигляді скарги в телефонному режимі. Відповіли, що номер скарги присвоять після розгляду скарги відповідним відділом впродовж тижня (як вам? номер присвоять після розгляду. Обсурд). Оператор 404 Анна перетелефонує і повідомить цей номер, а потім мені нададуть відповідь на електронну пошту. Все, чекаємо. P.s. номер впродовж тижня - оце так швидкість. В цьому вся філософія банку - нехай весь світ зачекає...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в ОТП Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.5 42.35
USD 39.3 39.7
Всі курси банку

Курс валют в ОТП Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.5 42.35
USD 39.3 39.7
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / OTP Bank 💰 / Відгуки про ОТП Банк 📝 / Як це недорозуміння можна назвати банком?