Возврат депозита
Схоже на те, що справи у ПАТ «Банк Національний кредит» знаходяться у дуже поганому стані і вихід з акціонерів одного з ключових акціонерів даного банку свідчить про певні проблеми у банку. 07 лютого 2015 року в мене закінчувався депозитний договір в іноземній валюті — долар США, тому 02 лютого 2015 року (хоча це не передбачено умовами вище згаданого договору) я звернувся у відділення ПАТ «Банк Національний кредит» із усною заявою про повернення належних мені коштів згідно даного договору.Менеджер даного банку повідомила мені, що належні мені кошти вона замовить і я розпочну їх отримання вже 09 лютого згідно визначених лімітів.09 лютого 2015 року, прийшовши у відділення банку, де я замовляв кошти, дізнався, що коштів в банку не має, ніби то служба інкасації не здійснила їх доставку і мені було запропоновано з'явитися у банк 10 лютого 2015 року. З'явившись у визначений день коштів я не отримав, менеджер повідомив мені, що кошти замовлені, але не надійшли.
- BankNatCred
- 11 лютого 2015, 9:01
Доброго дня. Банк працює у нормальному режимі й у повному обсязі виконує взяті на себе зобов'язання. Вірогідно, сталося непорозуміння. У будь якому випадку, вибачте за незручності.
Для того, щоб надати вичерпне роз'яснення стосовно даного інциденту, потрібно провести службове розслідування. Уточніть, будь ласка, про яке відділення йде мова.
Доброго вечора.В даному випадку йде мова про Лубенське відділення ПАТ «Банк Національний кредит». На підтвердження своїх слів і дій Ваших працівників у мене є документи, які мені, можливо, прийдеться використовувати в суді для повернення коштів.Взагалі я був іншої думки про Ваш банк і був його постійним клієнтом.
Сьогодні зі мною на зв'язок вийшов керівник Лубенського відділення ПАТ «Банк Національний кредит», який повідомив мені про причини неповернення коштів і пообіцяв, що моє питання буде вирішено на початку наступного тижня у повному обсязі.Сподіваюсь, що це дійсно відбудеться і я залишусь Вашим клієнтом, який буде рекомендувати своїм друзям, родичам, знайомим ПАТ «Банк Національний кредит» як надійного партнера.
- 26 березня 2015, 19:51
Отдали Вам доллары с депозита? Закончилась эта история или на какой сейчас стадии? Какие доп. меры Вы принимали, чтобы Вам отдали доллары? Спасибо за ответ
- 26 березня 2015, 19:50