Мінфін - Курси валют України

Встановити

банк-обманщик

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
oxi 28 січня 2015, 21:32
Перед отъездом заграницу, в Швейцарию, ещё в декабре месяце, я обратилась в банк за информацией по поводу конвертации долларов в швейцарский франк при оплатах картой Виза в торговых сетях.Мне ответили что конвертация происходит по курсу платёжной системы Виза и 1% за каждую операцию конвертации.На горячей линии мне ответили тоже самое, конвертация по курсу платёжной системы и 1%.В итоге с меня списали денег в среднем на 20-30% больше, чем по курсу системы Виза.На заявление в главное отделение банка мне не отвечают уже месяц.Ответа по обратной связи на оф.сайте тоже нет.Значит банк молча обманывает клиентов и даже не реагирует на вопросы.Я буду подавать в суд.
Надра
Відповідь банку
29 січня 2015, 14:04
Добрий день. Згідно процедури проведення розрахунків з міжнародними платіжними системами, фактичне списання грошових коштів з поточного (карткового) рахунку клієнта здійснюється не відразу при проведенні трансакції, а протягом декількох днів після дати проведення оплати за товар / послугу або зняття готівки. В момент здійснення операції, на поточному (картковому) рахунку блокується сума, розмір якої визначається з урахуванням курсу МПС і курсу Банку з перерахунку суми за картковими операціями, які здійснюються у валюті, відмінній від валюти поточного (карткового) рахунку.
Фактичне списання суми коштів Банк проводить потягом 2-10 днів після здійснення операції з використанням платіжної картки. При процедурі списання Банком враховуються:
— курси конвертації валют МПС для трансакцій, де валюта операції відмінна від валюти рахунку;
— курсу конвертації валют Банку з перерахунку суми за картковими операціями на дату фактичного списання коштів з Вашого поточного (карткового) рахунку;
— комісії за конвертацію валют у відповідності з діючими тарифами Банку.
Отже, внаслідок застосування різних курсів конвертації валют на день блокування коштів на рахунку та на день їх фактичного списання з рахунку, об’єктивно виникає розбіжність між сумою заблокованих та сумою фактично списаних коштів з поточного (карткового) рахунку.

Коментарі - 2

+
0
oxi
oxi
29 січня 2015, 21:47
#
Сумма увеличилась на 20-30%! Это вы называете разбежностью? Обман состоит в том, что никто не говорит и нигде нет документа о тарифах и правилах конвертации.Сказала и в банке, и на горячей линии что курс доллара к франку по курсу платёжной системы и плюс 1% за каждую операцию конвертации.У меня доллары конвертируется в швейцарский франк.Какие ещё могут быть внутренние конвертации!!!
+
0
oxi
oxi
29 січня 2015, 21:49
#
Извиняюсь за ошибку: не сказала, а сказали в банке и на горячей линии.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися