Мінфін - Курси валют України

Встановити

не повертають депозит за терміном! категорично не раджу даний «банк»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
1606 15 грудня 2014, 23:35
нещодавно закінчився термін строкового банківського вкладу №2020677 (Полтава). термін скінчився 11.12.2014, я завчасно написав заяву про те що хочу отримати кошти в повному об"ємі і у валюті у якій відкривався вклад (дол.США) (заява написана 02.12.2014), але сьогодні було вже 3 звернення — і всі рази без результатів. хочу сказати, що перед цим отримував кошти у idea bank, де через 3 дні після заяви на отримання депозиту, я без проблем отримав свої кошти у іноземній валюті! перед цим взагалі без заяв отримавав кошти у ПриватБанку і лише ця контора категорично відмовилась віддавати мені кошти. сьогодні на місце була визвана міліція, яка не хотіла, але все таки оформила мою заяву за даним фактом, потім заяву (вже без проблем) прийняв Нацбанк у Полтавській області. залишилась прокуратура, але це трохи пізніше. найбільше вражає наглість працівників які дивлячись у очі клялись мені, що я без проблем отримаю свої кошти по закінченні!!! я довгий час працював у дуже серйозних юридичних установах і для мене нормальна практика відносин у такому форматі, але мало хто захоче бігати по міліціям, прокуратурам і т.д., ще менше звернеться до суду. в кого є проблеми з отриманням коштів у Полтаві, прошу звертатись до мене особистим повідомленням.
Надра
Відповідь банку
16 грудня 2014, 10:50
Добрий день. При наявності готівкової валюти в касах, ми намагаємося задовольнити потреби усіх клієнтів в іноземній валюті. Рекомендуємо тримати зв'язок з відділенням в якому ви обслуговуєтесь.Також повідомляємо, що грошові кошти Ви можете забрати в національній валюті.

Коментарі - 1

+
0
mayagri99
mayagri99
16 грудня 2014, 9:07
#
Доброго дня, 1606. Чи не могли б Ви пояснити доцільність такої послідовності дій «потерпілого» від махінацій працівників банку "«надра»: заява до міліції — заява в прокуратуру -заява до генпрокуратури. Адже остаточне рішення про захист інтересів «потерпілого» приймає суд. Тому позовною заявою до суду можна виграти і час і головне- зберегти власні нерви. За нормами ч.3, ст.22 ЗУ «Про захист прав споживачів», п.7, ч.1, ст.5 ЗУ «Про судовий збір» маємо право бути звільненими від судового збору.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Надра 💰 / Відгуки про Банк Надра 📝 / не повертають депозит за терміном! категорично не раджу даний «банк»