Мінфін - Курси валют України

Встановити

КБ«НАДРА» ВІДДАЙТЕ ДЕПОЗИТИ!!!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Galin16 22 жовтня 2014, 12:42
КБ«НАДРА» поверніть мої внесені на депозит кошти в валюті! За договорами №1688677 та №1688681 термін дії яких, закінчився 17.08.2014р. За законом та постановами (540 НБУ, яка не є зареєстрована в МІНЮСТІ) мої гроши вже давно повинні бути повернені банком, але банк їх утримує.Вважаю, що працівники банку на чолі з керівництвом, грубо порушують чинне законодавство, незаконно відмовляють мені у видачі моїх депозитів, займаються шахрайством, нахабно обманюють клієнтів, спотворюють реальну інформацію, скоюють службовий та кримінальний злочин, перевищують свої службові повноваження, незаконно утримуючи кошти власників на депозитних рахунках банку, порушуючи наші права користуватися своїми грошима.За останній час з 29.09.2014р. по 22.10.2014р. отримано:200.00 доларів.та 5.00 євро.ПОВЕРНІТЬ ВКЛАДИ!!! м.Київ.
Надра
Відповідь банку
22 жовтня 2014, 17:14
Добрий день. Грошові кошти виплачуються по мірі підкріплення каси відділення валютною готівкою. Рекомендуємо тримати зв'язок з відділенням, за фактом підкріплення відділення вас проінформують. Також повідомляємо, що грошові кошти Ви завжди можете забрати в національній валюті.

Коментарі - 6

+
0
oleole
oleole
22 жовтня 2014, 13:31
#
Как вы могли понести банку Фирташа сови деньги…
этот банк обслуживает свою фин-пром группу, им начхать что вы там требуете.
+
0
gramotei81
gramotei81
22 жовтня 2014, 14:50
#
«що працівники банку» — вот прям в точку попали:) можна сказать 100% попадание:) конечно менеджеры и кассиры на отделениях сидят и держат Ваши деньги и просто не отдают
+
0
finklient
finklient
23 жовтня 2014, 13:14
#
Интересен ответ банка про подкрепление, если такового нет! И сами сотрудники банка об этом говорят. Никакого подкрепления они не получают.Мы все зависим только от того, принесёт ли кто-то валюту на обмен. Но почему-то кажется. что даже эту принесенную валюту они не отдают.очевидно, есть негласное указание руководства.
Ну, а насчёт того, что сотрудники банка Вас проинформируют в случае подкрепления — это вообще смешно читать!
Вот то, что мы-дураки, понесли банку Фирташа свои деньги — это правда! Дураки! Теперь имеем то, что имеем.А правильнее было бы сказать, что имеют всех нас.
+
0
gramotei81
gramotei81
23 жовтня 2014, 16:45
#
Я сотрудник и я информируют клиентов когда есть валюта и они приходят забирать. Вопрос вери мне или не верить это Ваше дело. Тут три варианта: или же Вам попались не очень добросовестные сотрудники, или же Вы не смогли найти нормальный диалог, или действительно нет валюты. Другого просто быть не может. Да согласен что Вы в этом списке можете быть далеко не первым на выдачу. И это нормальная практика когда в первую очередь выдают «своим» клиентам или клиентам которые идут на контакт и входят в положение, а не терроризируют простых клерков.
+
0
gvozdika37777
gvozdika37777
31 жовтня 2014, 11:31
#
А причем тут рядовые сотрудники банка??? Они что Ваши деньги домой забирают? ПОЧЕМУ ЖЕ вы НЕ ИДЕТЕ К ВЫСШЕМУ РУКОВОДСТВУ И НЕ ТРЕБУЕТЕ СВОИ ДЕНЬГИ? А то, что вы будете ходить и ругаться с менеджерами отделения, ничего не даст!!! Наоборот если какие то доллары и будут, то их в первую очередь вернут более сговорчивым, и готовым идти на компромисс клиентам!!!
+
0
gramotei81
gramotei81
31 жовтня 2014, 12:40
#
Конечно:) наночь под под подушку прячут:) они все брехуны и с Фирташем в сговоре что б денюшки людские загробастать:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися