Мінфін - Курси валют України

Встановити

НБУ не виконав своїх прямих обов'язків та шукає крайнього

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
HOTDOG 3 червня 2016, 10:52
Відділення за адресою: Вінниця, просп. Коцюбинского, 30
Банківський нагляд

Національний банк України здійснює регулювання та банківський нагляд відповідно до положень Конституції України, Закону України «Про банки і банківську діяльність», Закону України «Про Національний банк України», інших законодавчих актів України та нормативно-правових актів Національного банку України.

Метою банківського нагляду є стабільність банківської системи та захист інтересів вкладників і кредиторів банку щодо безпеки зберігання коштів клієнтів на банківських рахунках.

Наглядова діяльність Національного банку України охоплює всі банки, їх відокремлені підрозділи, афілійованих та споріднених осіб банків на території України та за кордоном, установи іноземних банків в Україні, а також інших юридичних та фізичних осіб у частині дотримання вимог Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо здійснення банківської діяльності.

Для здійснення своїх функцій Національний банк України має право безоплатно одержувати від банків, банківських об’єднань та юридичних осіб, які отримали ліцензію Національного банку України, а також від осіб, стосовно яких Національний банк України здійснює наглядову діяльність відповідно до Закону України «Про банки і банківську діяльність», інформацію про їх діяльність та пояснення стосовно отриманої інформації і проведених операцій.

Отримана інформація не підлягає розголошенню за винятком випадків, передбачених законодавством України.

Під час здійснення банківського нагляду Національний банк України має право вимагати від банків та їх керівників усунення порушень банківського законодавства, виконання нормативно-правових актів Національного банку України для уникнення або подолання небажаних наслідків, що можуть поставити під загрозу безпеку коштів, довірених таким банкам, або завдати шкоди належному веденню банківської діяльності.

Національний банк України здійснює банківський нагляд у формі інспекційних перевірок та безвиїзного нагляду.

Коментарі - 19

+
+36
move move
move move
3 червня 2016, 11:11
#
1) і важливе, бо: Метою банківського нагляду є стабільність банківської системи та захист інтересів вкладників!
ВИСНОВОК-Отже, банківський нагляд в даному випадку в БМ не відповідає меті з якою він створений.Це грубе порушення закону!
2)Під час здійснення банківського нагляду Національний банк України має право вимагати… виконання нормативно-правових актів Національного банку України для уникнення або подолання небажаних наслідків, що можуть поставити під загрозу безпеку коштів, довірених таким банкам,
ВИСНОВОК- вкладники засвідчують що це не здійснювалось, тобто не виконаний прямий обов«язок ведення банківського нагляду щодо вкладників
+
+37
HOTDOG
HOTDOG
3 червня 2016, 11:13
#
У випадку з Михайлівським і не тільки НБУ грубо порушує свої обов'язки та вчиняє дії скеровані не на захист прав вкладників та збереження їх коштів, а навпаки.З акціонерами він може з'ясовувати стосунки скільки завгодно, але це ніяким чином не повинно зачіпати інтереси вкладників та йти в розріз з діючим законодавством, що регулює роботу тогож НБУ.
+
0
Damned
Damned
3 червня 2016, 11:54
#
У нас НБУ вообще свои функции не выполняет и никому до этого нет дела.
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
3 червня 2016, 13:06
#
… але це ніяким чином не повинно зачіпати інтереси вкладників та йти в розріз з діючим законодавством, що регулює роботу тогож НБУ… вы в какой стране живете? паспорт откройте -в УКРАИНЕ… здесь мона ВСЕ когда у тя власть… какие вкладчики кому они нужны уже даже совковые пенсы и те вьехали в ситуэйшн
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
3 червня 2016, 13:07
#
А насчет суда после черного четверга с введением новой судебной реформы вообще судится отпадет охота… боже где я живу…
+
0
move move
move move
3 червня 2016, 11:23
#
HOTDOG, якби у вас була можливість виставити на форумі ще й обов«язки куратора нбу, щоб вкладники висловили свою думку про те, як він виконував свою роботу і як під його пильним оком працював БМ 5 місяців?
+
+5
HOTDOG
HOTDOG
3 червня 2016, 13:09
#
НБУ здійснює банківський нагляд в тому числі за допомогою кураторів, це і є їх безпосередні обов'язки. Тому в тому що сталося НБУ винен в першу чергу, тож хай сам себе занікчемить і самоліквідується, як абсолютно безкорисна фінустанова, що не виконує покладених на неї обов'язків.Що що, а це вже ним неодноразово доведено починаючи з курсової та інфляційної політики і закінчуючи безглуздим рефінансуванням.
+
0
move move
move move
3 червня 2016, 13:57
#
Так, але окремо ще є посадові обов«язки, я про це
+
+7
Наталя Ех
Наталя Ех
3 червня 2016, 12:35
#
І, як на то пішло, не тільки в банку «Михайлівський», такі «мишачі нори» вже є і в інших банках. Не має банк займатись залученням коштів, які не гарантуються ФГВ — бо тоді це вже не банк: МММ, Кредитна спілка, ТОВ — не банк. А коли таке під носом НБУ, а вони рік, як спостерігають і нічого не роблять (вдають за відкати, що нічого не бачать) — от і результат: шарахлули їх на мільярд і ще не на один шарахнуть. При наших розкладах — не доводиться довіряти банкам. А тоді це вже питання не на мільярд, а на довіру до банківської системи і питання національної безпеки.
+
+8
Efir
Efir
3 червня 2016, 12:42
#
А банк этим и не занимался, официально он к кпиталистам никакого отношения не имел. он лишь оказывал посреднические услуги в переводе денег от физ лиц — > юрлицу ИРЦ.

Вы же договор подписывали с ТОВ ИРЦ.

Но волнует другой вопрос, че вы сейчас тут про «мошенничество» и «престпников» развелись, а когда в банке вам подсовывали этот договор под 30%+ вы чего то не пошли в полицию, не написали заявление в НБУ. А позарились на эти 30% и поставили свою подпись
+
0
Damned
Damned
3 червня 2016, 13:02
#
«а когда в банке вам подсовывали этот договор под 30%+ вы чего то не пошли в полицию, не написали заявление в НБУ. „
А зачем надо было идти в полицию, что противозаконного было в действиях банка?
И чем тогда занимался его смотрящий от НБУ в банке? Приват и сейчас подобными вещами занимается и никто этому не препятствует.
+
+7
move move
move move
3 червня 2016, 13:47
#
І ніхто з цих петькиних та лєркиних продажних та жадних тролів не скаже що навіть 30% не компенсують девальваціїї 300%, то ж треба просто при нульовому доході тримати під 30% 10 років, щоб відбити тих 300% що за 2 роки нас обікрали гривнею.Але такі напевно коли валили гривню сиділи на інших форумах і писали що це економічно обгрунтовано, що це супер девальвація 300%, коли з народних кишень через девальвацію витягують гроші.В них завжди аморальний заробіток, або не скажуть чому чорний ринок існує з дозволу знаємо кого вже 2 роки і т.д.… Тому вкладникам БМ важливо групуватись для захисту та збереження чесно зароблених грошей!
+
+6
Наталя Ех
Наталя Ех
3 червня 2016, 13:04
#
А ти видно заперечуєш і шахрайство, і злочинців, і бездіяльність НБУ? Я визнаю, що вина наша — наша недалекість і наша жадність, але за своє всерівно будемо боротись. І прово на власну думку ще ніхто не забирав.
+
+5
14043522
14043522
3 червня 2016, 15:52
#
Взимку, коли я «повелася» на капітал, інфляція становила близько 40%, долар ріс щодня, ледь не до 30 грн — тоді мені ці «завищені » відсотки здавалися справедливими. Навряд, чи це жадність. Глупість і втрата контролю над реальністю — ніколи не треба забувати, в якій країні живу. І ще, мене просто допікали постійними телефонними дзвінками про надзвичайно вигідні і БЕЗПЕЧНІ умови, а у відділеннях — тільки цей договір і пропонували. Я не знаю за які бонуси
+
+13
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
3 червня 2016, 17:39
#
При чем здесь михайловский? в УКРАИНЕ банковский беспредел НБУ… валить могут любой банк…
+
+3
Tamilllla
Tamilllla
3 червня 2016, 17:10
#
Працівники відділу однозначно мали бонус до зарплати за навязування даного договору.
+
+2
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
3 червня 2016, 21:07
#
Акционеры компании PT PLATINUM PUBLIC LIMITED и Игорь Дорошенко пришли к соглашению о том, что Игорь Дорошенко прекращает свою деятельность на позиции Главного Исполнительного директора по взаимному согласованию сторон… ужо и из платины делает ноги… платинум следующий
+
0
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
3 червня 2016, 21:08
#
www.platinumbank.com.ua/view.news/mode.view/id.1941/
+
0
Tamilllla
Tamilllla
3 червня 2016, 23:18
#
Он будет теперь «метить» банки по очередности что ли… Куда его дальше занесет и почему ещо не открыли уголовное дело.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Банк Михайлівський 💰 / Відгуки про Михайлівський 📝 / НБУ не виконав своїх прямих обов\'язків та шукає крайнього