Мінфін - Курси валют України

Встановити

Кредитная карточка

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
AlekseyKonovod 3 червня 2016, 10:44
Відділення за адресою: Київ, бул. Леси Украинский, 3
Добрый день подскажите пожалуйста подходят ли новые реквизиты Банка Михайловского для погашения задолженности по кредитной карточке! И начисляются ли пеня?

Коментарі - 3

+
0
Olgash
Olgash
3 червня 2016, 11:35
#
Поки інші «шарашкіни» контори не довели юридично, що вони є законними кредиторами, платити тільки на рахунки Михайлівського. В офіційному повідомленні (http://www.fg.gov.ua/not-paying/temporary/171-pat-bank-mykhaylivskyy/4522-fond-harantuvannia-vkladiv-nahaduie-pozychalnyky-pat-bank-mykhailivskyi-maiut-povertaty-svoi-kredyty-vykliuchno-na-rakhunky-banku) вказано транзитний рахунок банку, тому обов'язково потрібно вказувати номер договору, ПІБ і ідентифікаційний код платника. Юридично, під час дії ТА, діють всі умови кредитного договору (нарахування відсотків, пені, штрафів). Всі додаткові нарахування перестають діяти тільки після оголошення про ліквідацію банку. Як буде на практиці — поки ні хто не знаю, оскільки ФГВФО буде судитися з конторами-правонаступниками. Бажано самостійно розрахувати мінімальний платіж + можливі додаткові штрафи за просрочку і оплатити, квитанцію — зберігаємо.
Вся адекватна і грамотна інформація, ось тут: minfin.com.ua/blogs/dmitro84/97443/
На мою дум
+
0
1954 P
1954 P
3 червня 2016, 12:18
#
«ФГВФО буде судитися з конторами-правонаступниками», да только неизвестно, кто победит. Я никому не плачу и жду решения суда по данному вопросу.
+
0
Olgash
Olgash
3 червня 2016, 13:22
#
Платити чи не платити в цій абсолютно незрозумілій ситуації — особиста справа кожного позичальника. Поясню чому я вирішила платити за реквізитами Михайлівського: 1) кредитний договір діє, тобто, за просрочку, з вірогідністю 99%, будуть нараховуватися штрафи, пеня згідно з договором — а мене особисто це не тішить; 2) офіційного повідомлення від нового кредитора я не отримувала, тобто маю повне право сплачувати на реквізитами банку (фейкові папірці, розіслані невідомо ким і невідомо як — для мене і суду не аргументи); 3) у разі визнання правомірності відступлення прав вимоги судом, ФГВФО зобов'яжуть повернути оплачені раніше платежі за договорами і фонд рано чи пізно буде змушений виконати це рішення; 4) у разі визнання нікчемності відступлення на користь ФК, вона навряд чи зможе повернути сплачені їй кошти.
Якщо б я була впевнена у розвитку подій, то я оплатила всю заборгованість і забула про все це, як страшний сон. Але поки що вимушена чекати, сплачуючи обов'язковий платіж на офіційно
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися