Мінфін - Курси валют України

Встановити

Незрозумілі мінуса

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Vabene2012 28 березня 2015, 23:27
Прочитавши ці відгуки і я вирішив перевірити свій баланс по карті.

В мене МІНУС 12 000 тисяч гривень. Як так!!!

Останя операція по карточці я робив ще в січні. На гарячій лінії говорять що це курсова різниця, яуа може бути курсова різниця за два місяці піля здійснені опернації???!!!

До тогож я знімав у польщі лише 1 раз і то на суму 8000 грн. І ці уошти вже були списані з мого рахунку через три дня і було взято комісію за цю операцію, а тепер получається що я ше винин банку 12 000 грн. Класна матиматика у цього банку.

В понеділок піду на відділеня і буду брати виписку і писати скаргу на банк у суд та в прокуратуру хай розлідують цей грабіж!!!
Банк Михайлівський
Відповідь банку
31 березня 2015, 18:11
Уважаемые клиенты! Уважаемые форумчане!
Банк Михайловский строит максимально прозрачные и доверительные отношения с клиентами, предоставляя конструктивные консультации и рекомендации, в том числе в отношении целесообразности использования карт в валюте при расчете за границей для минимизации возникновения курсовых рисков и курсовой разницы при конвертации в гривну.
Разрешите проинформировать Вас, что случай о списаниях курсовой разницы по операциям, совершенным в январе 2015 года в приграничных городах Республики Польша, возник потому, что Клиенты были введены третьими лицами в заблуждение и, невзирая на советы (и предупреждения) сотрудников Банка, осуществляли операции по снятию наличных средств с карты, предполагая, что списания средств будут проведены по курсу существенно ниже рыночного курса обмена валют.
Согласно действующему положению Банка Михайловский происходит клирингование произведенных операций по платежным картам, в результате чего курсовая разница снимается со счета клиента и задолженность подлежит погашению.
Благодарим Вас за внимание.

Коментарі - 5

+
0
Mykhail
Mykhail
30 березня 2015, 20:08
#
У мене така ж ситуація. я зайшла в інтернет банкінг вирішила перевірити свій баланс по карті
В мене МІНУС ______тисяч гривень.
Остання операція по карточці я робила у ще в січні. На гарячій лінії говорять що це курсова різниця, яка може бути курсова різниця за два місяці після здійснені операції???!!! Я звернулася в банк, працівники відділення дати мені ніяких пояснень не змогли, але дали вже підготовлені форми заяв, попросили заповнити.це було 25.03.15р.Сьогодні я знову прийшла в банк за поясненнями. Ситуація та ж сама, звернулася до керівника відділення, у нього інформації немає.Банк заліз в мій рахунок і пояснень не має. Шахраї.Думаю пора звертатися до правохоронних органів та платіжної системи MasterCard.
+
0
Vabene2012
Vabene2012
1 квітня 2015, 8:00
#
Яка ще курсова різниця після 2 місяців???? В мене операція відбулась в січні а ви мені нараховуєте її в березні( може треба ше через рік нарахувати!!!!!) списання по цих рахунках відбулось ше в свчні а зараз уе називається грабіж!!!
+
0
Shmyg
Shmyg
1 квітня 2015, 22:17
#
Банк ні кого не попереджав про те що ви можете проводити додаткове списання через 2,3...,6 місяців.
Виисписання провели через 2-3 дні після операції ( дивіться виписку). А через 2 місяці банк вирішив заробити на простих клієнтах. От і придумали статтю доходів…

Цікаво а по депозитам також ви міняєте правила на свій розсуд ????

За все заплатять бідні…
+
0
Mykhail
Mykhail
2 квітня 2015, 12:22
#
Банк повідомляє про те, що «Клиенты были введены третьими лицами в заблуждение ».Це банк вводить в оману клієнтів: в день проведення операції надається клієнту SMS повідомлення про проведену операцію через три дні списується сума операції а через 2 місяці списується надумана сума, яка перевищує суму операції в 2 рази та в результаті сума проведеної операції 8000грн обходиться клієнту 21000грн.це що курс 40 грн.? Пройде ще 2 місяці і банк ще якісь свої збитки перенесе на клієнта?
+
0
kassiopeya
kassiopeya
1 травня 2015, 16:54
#
Так по какому курсу банк списывал доллары? По 8 гривен? Курс банка не существенно ниже рыночного.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися