Мінфін - Курси валют України

Встановити

Цікавить за чим слідкує наша Гонтарева???

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
vasya22850 19 липня 2016, 15:57
Як таке може бути, що на банк наложена тимчасова адміністрація. І позичальники не знають куди платити??? Я так розумію що має бути надісланий з мокрою печаткою нові реквізити за якими погашати кредит. Я позичальник, чому я маю бігати по банках, годинами читати інтернет, вислуховувати претензії якогось фагора?? За чим слідкує Національний банк України?? Хто буде нести відповідальність? Я як добросовісна людина хочу заплатити кредит но не знаю куди і кому. Все на словах, де письмова заява від банка????? Дайте мені хоть хтось відповідь що робити, так як % плати не хочу, і не знаю чи доходять гроші до кредатодавця.

Коментарі - 16

+
0
krio
krio
19 липня 2016, 16:12
#
Ви знаєте, погоджуюсь з кожним вашим словом! Такого відвертого безумства ще напевно ніхто не бачив! Я розумію що у нас в державі беззаконня, але тут вже всі норми порушені! Все підходить до того, щоб люди платили декілька разів. Я в перші тижні була стовідсотково впевнена в тому що Фонду можна вірити і ситуація швидко розрулиться. Та не тут то було, Фонд наш не програє ФАГОРАМ у бандитизмі та підлості. Що значить звертайтеся у поліцію????? Нащо мені боятися вийти з дому чи підняти телефон з незнайомого номера. Де юристи? Я пропоную позичальникам організуватися і подавати позов на Фонд, Нацбанк та цих клятих Фагорів і вимагати компенсації за моральні збитки.
+
0
krio
krio
19 липня 2016, 16:18
#
Хтось може підказати в який державний орган можна писати заяву скаргу по цій ситуації? Була у відпустці, тепер хочу активізуватися. Можливо десь мітинги проходять чи ще щось готова брати в них участь бо сидіти та чекати не хочу і не можу вже. В мене вже істерика просто.
+
0
Эрик Хартман
Эрик Хартман
19 липня 2016, 16:37
#
Суды пока запрещают платить кредит. Сейчас до 25 июля имеет место просрочка кредитора. Ожидайте решения суда. Новых обращений пока делать нет смысла. Суд примет решение кому платить. Возможно это будет известно уже в конце июля.
+
0
171717LV
171717LV
19 липня 2016, 17:41
#
Возможно
+
0
krio
krio
19 липня 2016, 16:44
#
Я розумію, що суд вирішить. А як позбавити себе від уваги фагорівських посіпак? Хто винен у том, що вони людей переслідують? Банк. Хай з них і вимагають. А ще можлива ситуація що Фагор все-таки якимось чином (хабарі чи що) виграє ці суди? Що тоді?
+
0
krio
krio
19 липня 2016, 16:46
#
Тим не менше, дякую за цінні коментарі від людей, які вникають в суть цієї справи. Хоч на декілька годин та заспокоїтись можна)
+
+5
Антон Вольвач
Антон Вольвач
19 липня 2016, 16:47
#
Если пришла пора меняться-берите пример с Японцев.Когда японская компания оказывается в тяжелом положении, первый, кому урезают зарплату, её президент!!! Если ситуация становится еще более серьезной, именно он первым уходит в отставку.В Японии не начинают с увольнения рядовых сотрудников-Японцы считают, что не бывает плохих солдат, бывают лишь плохие ГЕНЕРАЛЫ!!!
Перемены начинаются с личной ответственности!!!
+
0
krio
krio
19 липня 2016, 16:49
#
Та ніхто ж не знімає з себе відповідальності. Та що вже про неї говорити коли є та клята картка. Це урок на все життя.
+
0
Антон Вольвач
Антон Вольвач
19 липня 2016, 16:49
#
Не ленитесь, приходите на митинг!!! Все кому не безразлична ситуация которая сложилась вокруг Банка Михайловский.Только вместе, мы сможем заставить считаться с нашим мнением!!!25.07.2016 в 11.00 под стенами НБУ г.Киев
+
+5
Сергей Андрущак
Сергей Андрущак
19 липня 2016, 17:11
#
Из моего нового:http://easydebts.blogspot.com/2016/07/pao-bank-mihaylovskiy-vs-ooo-fk-fagor-tupoy-i-esche-tupee.html
+
0
El90
El90
19 липня 2016, 17:28
#
Надо этих посипак передавать вкладчикам бм
Добрый всем день.Очень долго банк убеждал, что мы будем в реестре. И вот я приехала, а меня нет, ни по карточным ни по текущем. На митинг еду 25 июля в понедельник.очень надеюсь увидеть всех там, в Киеве под офисом фгвфл на Артема 53 всех, кого не защищают, а выставляют за дверь, всех, кто будет писать заявление о внесении в реестр. Консультируюсь паралельно с юристом и координатором работы митингующих. Недавно нашла группу на фб пр теме, там было предложение сразу писать в МВФ, хочу обратиться к сильным мира сего, как реально сделать это, как стучать сразу в самую высшую инстанцию, чтобы под страхом прекращения кредитования чьих-то мальдив, таки выплатили деньги гарантирую обычным гражданам спокойствие, а правовую защиту на уровне государства (результативные суды типа Полищук енд ко vs фгвфл) Я поддерживаю любую форму правовой борьбы, очень важны советы знающих. Я человек, которого, как оказалось легко обмануть в этой системе, но я плачу все налоги, все сборы и сдеры, моя семья за всю сознательную жизнь не получила никаких льгот от государства, поэтому я не собираюсь их ему дарить, ни ему ни другим махинаторам. Извините за текст. Очень жду ваших дельных рекомендаций.
+
0
cccccccccc1
cccccccccc1
19 липня 2016, 21:13
#
Впринципі якщо достатньо коштів та часу то можна подати позов до суду (про розірвання кредитного договору, про не правомірність уступки права вимоги, про незаконість переходу права власності в порядку правонаступництва,і т д)
P/Sч 2 ст 516 Якщо боржник не був письмово
повідомлений про заміну кредитора у зобов'язанні, новий кредитор несе ризик настання несприятливих для нього наслідків. У цьому разі виконання
боржником свого обов'язку первісному кредиторові є належним виконанням.
+
0
Наталья Линг
Наталья Линг
20 липня 2016, 1:19
#
Впринципі якщо достатньо коштів та часу то можна подати позов до суду (про розірвання кредитного договору, про не правомірність уступки права вимоги, про незаконість переходу права власності в порядку правонаступництва,і т д) (С)
АГА! Щя! СУД НЕ примет никакого искового заявления без предоставления оному КРЕДИТНОГО ДОГОВОРА!
Я имею в виду щя — ИРЦ-шников( как и я… « тройственного союза»: между мноЮ, БМ и ИРЦ!
+
+7
cccccccccc1
cccccccccc1
19 липня 2016, 21:18
#
Боржник має право не виконувати свого обов'язку новому кредиторові до надання боржникові доказів переходу до нового кредитора прав у зобов'язанні.
+
+5
Наталья Линг
Наталья Линг
20 липня 2016, 1:13
#
Я так розумію що має бути надісланий з мокрою печаткою нові реквізити за якими погашати кредит. Я позичальник, чому я маю бігати по банках, годинами читати інтернет, вислуховувати претензії якогось фагора?? За чим слідкує Національний банк України?? Хто буде нести відповідальність? Я як добросовісна людина хочу заплатити кредит но не знаю куди і кому. Все на словах, де письмова заява від банка????? Дайте мені хоть хтось відповідь що робити, так як % плати не хочу, і не знаю чи доходять гроші до кредатодавця.(С)

Дорогой аффтор темы! Попробую Вас успокоить!
1.действительно, банк нас, заЙомщиков должен был уведомить надлежащим образом, чего не сотворил( свинья наш БМ)!
2.Ни Вы, ни я, никто из заёмщиков — никак не должны никакой инициативы предпринимать! Ни бегать, ни мониторить!
3.ПРЕТЕНЗИИ « фагора», « лиги сексуальных реформ», « дома № 68 по ул Кондотти», а также « приорат соина с опчеством ЗОГ» — НАМ ВСЕМ должны быть БЕЗРАЗЛИЧНЫ ( пока)! Пока ОФИЦИАЛЬНО НИКТО НЕ ПРЕДЪЯВИЛ НАМ ДОКУМНТЫ О ПРАВОНАСТУПНИЧЕСТВЕ ( законным, смею сказать, образом)!
4. За кем и за чем следит) м-м Гонтарева? Ай, как и фсе! ВСЕ следят ЗА ПОРЯДКОМ! БЕСпорядок — никого даавно не интересует"!
5. Здесь, действительно, собрались — добросовестные люди! И люди, которые опасаются остаться, что называется « БЕЗ ШТАНОВ» после таких мозговых высеров банка махайловского!)
6.Не знаете, что делать? ПОКА — НИЧЕГО! ЖДАТЬ! Можно платить по первичным

А осадок у окружающих вас цивилов останется
+
0
Наталья Линг
Наталья Линг
20 липня 2016, 1:16
#
Продолжаю! платить по первичным реквизитам!
Можно — Фагору. Если Фагору НЕ платить, они будуб ОБГАЖИВАТЬ нас ВЕЗДЕ! Мне-то всё равно, а некоторые сильно переживают: « а шожлюды скажуть прамэнэ»)
Всё равно-то оно, а вот некоторым-то и не пояснить! Правоохренителям на сас — « фсёравно», А осадок у окружающих вас «цивилов»_ ( соседей, сАтрудников" останется. Если ВАМ — всё равно( как и мне), то — ЖДАТЬ!!! Примерно до конца сего месяца!
В ЗАПОЙ можно « сходить»! К соседу( соседке) посвататься!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися