Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Метабанка: Дніпро, пр-т Слобожанський, 31-Д

Адреса:
Дніпро, пр-т Слобожанський, 31-Д
Телефон:
-
Час роботи:
Вт-Пт: 08:00-16:30, перерва: 12:00-12:30, Сб: 08:00-15:15, перерва: 12:00-12:30, Нд-Пн: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
12 грудня 2023, 14:28
Мета банк.
М.Дніпро Проспект слобожанський (ТЦ Наша правда)
У касира був поганий настрій.спочатку я чекала на обслуговування, поки вона наговориться з колегою, вона принципово зотіла щоб я почекала, потім з їжою в зубах взяла на оплату документи.а потім їй не сподобалось як з нею розмовляють.кудись зателефонувала і сказала що «порешала» що я тут не зареєструю свою машину і вона відмоаляється обслуговувати мене.що у них домовленності з мрео і якщо вона захоче то я тут не зареєструю нічого.що вона вирішує мою долю)))
Прошу привести до тями своїх колег, та зробити перевірку у данному відділенні.я вже мовчу про те, що коли я проходила мимо ця касирша тикала мені середній палець))
Буду дзвонити ще до мвс, та просити перевірити, що це за домовленності між банком та мрео.і що тільки там можна оплатити.
Написати коментар
Відповідь адміністратора
Мінфін
15 грудня 2023, 20:17
Відгук не зарахований (на 15.12.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Головна / Банки України 🏦 / Метабанк 💰 / Відділення та банкомати Метабанка в Днепре 🏦 / Відділення Метабанк: пр-т Слобожанський, 31-Д, Дніпро
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Метабанка за адресою Дніпро, пр-т Слобожанський, 31-Д. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Метабанке - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Метабанка розташованому за адресою  Дніпро, пр-т Слобожанський, 31-Д- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.