як повернути депозит
ФГВФО створює перехідний банк для подальшого відчуження активів Банку потенційному інвестору (при детальному аналізі цієї оборутки вона вцілому нагадує аферу). Так, засновником даного перехідного банку є ФГВФО в даному випадку це є зацікавлена сторона. Строк створенння та подальша ліквідація перехідного банку (відповідно до вимог Закону) складає від 6-ти місяців до року. А тепер поміркуйте шановні ошукані вкладники: коли ви зможете отримати навіть гарантовану суму до 200 000 грн.????? вірно! мінімум через шість місців, а може і через рік! Моя вам порада — в даному випадку потрібно: 1) подати скаргу до НБУ на незаконні дії ФГВФО; 2) звернутися з письмовою заявою безпосередньо до Банку та ФГВФО — в якій вказати, що ви не маєте наміру пролонговувати вклади в перехідному банку і т.д.; 3) отримавши відмови, можете сміливо звертатися до суду та стягувати гарантовану суму до 200 000 грн. безпосереньо з ФГВФО.(тут мораторій діяти не буде). Крім того ніякого судового збору сплачувати не потрібно, оскільки позивач відповіднодо ЗУ «Про захист прав споживачів» звільняєтся від сплати судового збору. дякую за увагу
- ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ �¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ \'
- 29 травня 2015, 11:25
От куда такая информация «ФГВФО створює перехідний банк »???? Идет обычная процедура как и при других банках где введена ВА — ЩОДО ПОШУКУ ПОТЕНЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО БАНКУ ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ». И Фонд НЕ может быть учредителем любого Банка!!!