Негативний досвід оформлення автоцивілки
Курс валют в Глобус Банку
| EUR | 51 | 51.95 |
Але майже відразу виникла перша проблема яка досі не вирішена. Я завжди до звичайного поліса купляю поліс додаткового страхування. Так я зробив і цього разу. Але банк … Мені додатковий поліс не продав і миттєво поверну гроші які були списані за цю покупку.
Я звернувся до підтримки яка дала мені дуже дивну відповідь: поліс не був проданий бо його оплата відбувалась окремо, а за умовами банку (чи страхової) це має бути одна загальна оплата. Але ж не я обираю як відбувається оплата: все це запрограмовано в самому застосунку і якщо там хтось щось криво запрограмував то по-перше має бути зафіксована проблема і помилка, а потім вже в ручному режимі виконана оплата покупки. Начого з цього не було зроблено.
Але це не все, служба підтримки дуже погано проявила себе ще й в іншому питанні. Я не міняв номер одразу при купівлі полісу і вирішив зробити це вже після того як придбав поліс. Перед цим я цікавився чи можу я оновити дані автомобіля на що отримав схвальну відповідь від страхової компанії. Я замінив техпаспорт, інформація про страхування в Дії зникла. Тоді я звернувся до банку з проханням передати в страхову мою оновлену інформацію. Але оскільки звернувся я на вихідних мені сказали що це питання може вирішити лише співробітник який працює у звичайному графіку, тобто з 9 ранку понеділка. В понеділок ані служба підтримки, ані цей співробітник нічого з моїм зверненням не робили. Тоді наприкінці дня ще в робочій час я знов звернувся до служби підтримки яка нарешті дала відповідь: я маю сам звернутися до страхової щоб вони оновили інформацію про поліс. Тобто я кількість днів чека відповідь яку мені могли дати відразу. Ну і якось дивно виглядає що банк який виступив посередником між мною та страховою не може вирішити таке просте питання як оновлення даних полісу.
Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Ваш зворотний зв'язок цінний для нас, адже завдяки відгукам ми маємо змогу покращувати сервіс.
Нам дуже прикро, що процес оформлення автоцивілки залишив у вас негативні враження.
Погоджуємось, що операторам варто було б одразу підказати, що для внесення змін до вже оформленого поліса необхідно звертатися безпосередньо до страхової компанії. Ми обговоримо цей випадок із командою підтримки, щоб уникнути подібних затримок із відповідями в майбутньому.
Щодо ситуації з оформленням додаткового поліса та процесу його оплати — ми вже передали інформацію у відповідний технічний відділ.
Якщо матимете додаткові запитання, ми завжди на зв'язку!