Мінфін - Курси валют України

Встановити

ФІ - проблемний банк...

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
rikitivi888 3 травня 2015, 12:58
5- й місяць поспіль не можу забрати гривневий депозит. Строк депозиту закінчився — кошти «заморожені» на депозитному рахунку під 0%.Звернулася у міліцію Галицького району м. Львова для порушення кримінальної справи щодо шахрайства і привласнення коштів.
Звернулась зі скаргою в НБУ, оскільки ФІ ігнорує мою неодноразову вимогу обліковувати мої кошти на позабалансовому рахунку 9806«Документи фізичних осіб, що невиконані в строк з вини банку» і надати письмове повідомлення про причину невиконання, вказавши дату взяття вимоги на облік. Чим більше буде скарг в НБУ з посиланням на облік на позабалансовому рахунку 9806, тим швидше введуть ТА в ФІ.Банк ФІ проблемний, а це означає, що усі переукладені депозити не підпадають під ФГВФО.

Коментарі - 11

+
0
rikitivi888
rikitivi888
3 травня 2015, 12:59
#
Усіх, у кого аналогічні проблеми прошу звертатися за тел. 050 520 4334.
+
0
Sergey62
Sergey62
3 травня 2015, 14:18
#
В действительности то что Вы написали:
«а це означає, що усі переукладені депозити не підпадають під ФГВФО.»
Просто ваша личная выдумка.
Давайте проверим наспор, если введут ВА.
У меня просто личный опыт имеется в этом вопросе.
Я в банке ВАБ перекладывал неоднократно вплоть до самого введения ВА. Я не хотел замораживать деньги на года, как некоторые, пытаясь вывести по 100 гривен в день (к примеру банк Дельта). А продлевал и регулярно снимал проценты. А после введения ВА через 4 месяца получил последний свой Вабовский депозит переводом из ФГВФО через банк Аваль, а предыдущие получал во время ВА через банк Укргазбанк.
И не смотря на мои неоднократные продления депозитов, мне все возместил ФГВФО согласно закона.
+
0
rikitivi888
rikitivi888
3 травня 2015, 15:03
#
Пане Сергію, у лютому я вже зверталась у НБУ щодо проблемності, переукладення депозитів і подальшої ситуації в ФІ. НБУ надіслав відповідь, що це банківська таємниця. Ви, Сергій, не стикалися з неповерненням депозитів?
+
0
Sergey62
Sergey62
3 травня 2015, 21:01
#
Шановна, rikitivi888. Я розповів вам свою реальну історію по банку ВАБ. Якщо переукладання своїх депозитів в межах 200 т. грн. то проблем не буде.
Так, дійсно в банку ФІ мене попередили, що депозит в повному обсязі не віддадуть, тільки по лімітах. Або частину потрібно залишити, а іншу віддадуть.
Я переукладав уже двічі на півроку. Перший раз 70/30, а в цьому році уже 90/10. Проценти отримую без затримки і без лімітів. (А якби не переуклав то уже майже рік гроші просто лежали б на картці і все. Можливо за весь час зняв би десь третину вкладу. Ну і звісна річ недоотримані проценти)
+
+4
obolon2009
obolon2009
4 травня 2015, 1:09
#
Уважаемый Сергей, вы немного не знаете или не договариваете. а именно с ВАБ. дело в том что и у меня там был депозит, который закончился уже после 9 февраля и тем более после введению ВА. так вот, я его получил только после 26 марта, т.е. по третьей волне. а если бы депозита не было или бы он закончился до 9 февраля, деньги были бы в кармане месяцами ранее и по другому курсу и ценах в магазине. так что тут ещё вопрос кто там заработал на 90/10 и заработал ли, если в касе деньги только для Золотой короны, а для нас лимит и нет налички. но факт в том что если в ФИ введут ВА во вторник, то вы свой действующий депозит получите как минимум не раньше окончания его срока действия. и вопрос, получите ли. хотя конечно желаю вам всего хорошего!
+
+3
Вкладчик ФИ
Вкладчик ФИ
4 травня 2015, 0:09
#
Пишите Вы, rikitivi888, конечно в основном все правильно. Вот только с чего Вы решили, что Фи признан проблемным. Если такое произошло (либо произойдет), то мы с Вами не узнаем, т.к. данная информация считается банковской тайной. Что же касается перезаключения (пролонгации) договоров, то, как правильно уже тут заметили, если в пределах 200 тыс.грн., то проблем не будет. Когда банк признают проблемным, то вводят ограничения на некоторые операции, но это касается заключения новых депозитов, а не продлении старых.
+
+10
obolon2009
obolon2009
4 травня 2015, 9:40
#
+1 не признают проблемным, т.к. видимо Бахматюк нормально занёс — не боиться, ни НБУ, ни прокуратуру, ни черта лысого, ни «советскую власть»
+
+5
rikitivi888
rikitivi888
4 травня 2015, 10:10
#
Можливо, варто всім об"єднатися? Якщо Бахматюк збереже банк, то можна буде вимагати через суд 3% + рівень інфляції (ст.625, якщо не помиляюсь). «Моя хата з краю — я нічого не знаю» — помилка, яку в своїх інтересах використовує влада проти своїх громадян. Давайте допомагати один одному.
+
0
Sergey62
Sergey62
4 травня 2015, 12:21
#
Уважаемый, obolon2009.
Вот как раз я рассказываю лично свой печальный опыт.
Депозиты ВАБа (все были в гривне до 200) мне вернули в течении 3-х месяцев. Да, я потерял как и все. Но у меня была возможность минимизировать дальнейшие потери. И в течении года я не держал гривну на текущем счету, а продлевал депозиты и получал проценты. И сейчас об этом нисколько не жалею. Это мой выбор.
Поэтому аналогично поступаю и с банком ФИ.
Здесь у меня один гривневый депозит тоже естественно до 200.
+
+9
dingleson
dingleson
4 травня 2015, 22:12
#
ФИ не проблемный банк, а очень проблемный. Испытано на собственной шкуре.
+
0
obolon2009
obolon2009
5 травня 2015, 0:40
#
В Україні за останній рік виник новий клас олігархів — це величезні аграрні корпорації.

Про таке в ході безстрокового телемарафону «Україна понад усе» в ефірі «5 каналу» повідомив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Лещенко.

«В Україні за останній рік виник новий клас олігархів, про які не прийнято згадувати, бо вони трохи в тіні за останні роки були, але це – величезні аграрні корпорації. Туди входять і той самий Касюк, Бахматюк, Варевський. В них є політична присутність в парламенті. Вони присутні через родичів, групи свого впливу, депутатів. Ми не повинні забувати про цей новий клас олігархів», — зазначив він.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися