Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк порушує чинне законодавство України

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Тaras Valovoyi 8 грудня 2014, 23:25
Згідно з умовами Договору (№248495 від 27.11.2013), вклад «Максимальний», у моєї матері 2 грудня ц.р. закінчився валютний депозит.

Нехтуючи двома письмовими зверненнями людини вже досить похилого віку (мама 1934 року народження, ветеран праці, дитина війни), банк «ФІ» в особі Голови правління банку пана Циктора (заява №89-в-06-255 від 04.12.14) та керівника Дніпропетровського відділення №12 банку пана Авраменка (заява №89-в-06-245 від 28.11.14) грубо порушує умови Договору та діюче законодавство України в сфері банківської діяльності. У заявах на ім'я цих посадових осіб банку чітко вказано, що ці кошти їй вкрай необхідні для проведення термінової хірургічної операції (коксартроз 3 ступені) за кордоном. А сума мабуть «досить велика для такого банку як „ФІ“, всього дві виплати впродовж двох банківських днів згідно з Постановою правління НБУ №758 від 01.12.14, п.6 (9)???????????

Сьогодні 8 грудня пан Авраменко — керівник відділення №12 (м. Дніпропетровськ) намагався умовити мою матір укласти договір „Партнерський“, пообіцявши, що за цієї умови він виплатить їй 265 доларів США (за рахунок коштів з попереднього депозиту). Коли матір відмовилася, мотивуючи необхідністю отримання всієї суми згідно з Договором №248495 для проведення операції, у банку відразу „виникли складнощі в комп'ютерній системі“ і жінці відмовили у виплаті навіть цієї невеликої суми коштів.

Той же пан Авраменко, міг на власні очі побачити, що ця жінка має серйозні проблеми зі здоров'ям, зауваживши їй: „Навіщо Ви приїзджаєте до нас, коли Вам так важко ходити“.

Хочеться задати досить просте питання цим двом банківським чиновникам, якщо б їх мати так страждала від нестерпного болю (кожного дня треба робити два знеболюючі уколи), невже б вони, як гарні сини, віднеслися так до тієї людини. котра дала їм життя?

Банк користувався грошима моєї матері впродовж цілого року, вона не намагалася дост
Банк Фінансова Ініціатива
Відповідь банку
12 грудня 2014, 20:34
Добрый вечер, Тaras Valovoyi
Оставьте пожалуйста ваши контакты (номер телефона, ФИО) мы проверим указанную вами информацию и поможем в решении Вашего вопроса. Информацию вы можете направить личным сообщением на форуме либо на адрес: pr@the-bank.com.ua.

Коментарі - 2

+
0
shvitaly
shvitaly
9 грудня 2014, 9:02
#
У мене схожа ситуація із батьком (32 р.н.). Співчуваю, але попереджаю, що батько з вересня даремно обиває пороги цієї гидоти «ФІ». Банк по-доброму грошей не віддасть. Почитайте на цьому наші поневіряння і готуйтесь до суду або ВА.
+
0
vvv1275
vvv1275
9 грудня 2014, 9:34
#
Сможет ли банк вернуть лимит на карту, если у моего папы завтра операция в больнице и он из-за всего этого недавно инфаркт перенёс?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися