карточки
Что происходит с картами, которые открывали под депозит после того как деньги снимаются с нее? Ее надо закрыть? Или можно дальше пользоваться?
Закрывайте, зачем она вам еще?
- electron1981
- 27 жовтня 2014, 22:22
Закривайте, а то введуть якусь плату за користування. І коли закриєте візьміть документ, що карту акрили і всі зобовязання виконали. А то потім вспливе 1 копійка боргу, на який дивним чином набіжить пару сотень штрафів і пені.
- Андрій Кучер
- 28 жовтня 2014, 0:22
Сьогодні ходив закривати картку — сказали що на протязі 45 днів якщо не вспливе ніяких боргів. Крім того написав заяву на відключення мобільного банкінгу — щоб не тягнуло зайвих грошей, хоча останнім часом не помічав щоб з картки за це гроші списувалось. Ну і останнє, на період цих 45днів картка заблокована навічно. При мені картку порізали — і прощавай Фінансова Імпотенція!
На рахунок користуватися далі — звичайно ж можна, правда наявні на даний момент обмеження не дозволяють її розглядати як надійний платіжний засіб.
Теж саме написала заяву на закриття рахунку, карточку розрізають при вас. Рекомендую через 45 днів зателефонувати і дізнатися про закриття. Так мені порекомендував співробітник банку, типу в них на протязі цих 45 днів ще закриваються всі операції по рахунку, то може вилізти якийсь борг. Тому щоб потім не набігло вам щтрафів, обовязково зателефонуйте у ваше відділення!
А разве все остальные услуги автоматически не закрываются? Вы советуете проследить? А что там кроме СМС-банкинга и ИБ может быть еще?
Там потрібно окремо написати заявку про закриття рахунку і СМС банкінгу, прослідити рекомендують самі працівники банку, бо в них комісії і т.д. списуються на протязі 45 днів, тобто якщо ви закрили рахунок і у вас був залишок 0.00 грн, а комісію якусь не зняло, то потім для вас підуть штрафи. Сама дивуюсь чого так довго, але краще передзвонити через 45 днів, чим потім платити не зрозуміло за що!
Тут есть интернет-банкинг? Есть смс-банкинг — это точно. Думаю правильно будет перечислить в заявлении все текущие и карточные счета, а текже перечислить все открытые сервисы. Может закроются автоматически, а если нет? Так у вас будет доказательство о том что вы отказывались от получения этой услуги.
Інтернет-банкунгу не має. Там в заяві прописується який рахунок закривається, а рахунок привязаний до карти. СМС-банкінг потрібно окремой заявою вимикати