Мінфін - Курси валют України

Встановити

неповернення валютного депозиту

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
andreass 9 квітня 2014, 16:51
25 грудня 2013 року року між мною, та ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива» було підписано Договір банківського вкладу №263251 в доларах США.
03.04.2014 року я подала заяву про дострокове розірвання договору. Згідно пп.4.2 п.4 вказаного Договору «у разі дострокового розірвання договору остаточний розрахунок Банку з Вкладником (повернення суми вкладу) здійснюється у день дострокового розірвання цього договору у готівковій формі через касу Банку».
Однак, Сімферопольське відділення №4 ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива» відмовилося віддати кошти в день розірвання договору та перерахувало кошти на поточний рахунок №26253005953101.
В наступні дні я майже щодня зверталася до Бпнку з метою отримання своїх коштів, але марно. Керівник відділення мотивував відмову тим, що з Києва немає підкріплення в валюті і не очікується, враховуючи ситуацію з Кримом.
Внаслідок чого я вимушена була ініціювати випуск додаткової картки до рахунку на ім'я довіреної особи, що мешкає в Києві, з наміром, що в Київському відділенні №1 можливо буде отримати кошти.
Проте, при зверненні цієї особи до службових осіб цього відділення 08.04.2014 було отримано відмову за мотивів відсутності валюти в касі. Було сказано, що валюту замовлено на 09.04.2014, однак моя довірена особа і цього дня отримала відмову з тих же підстав.
Відповідно до частини другої статті 1060 Цивільного кодексу України за договором банківського вкладу незалежно від його виду банк зобов’язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника. Таким чином я, як вкладник за договором банківського вкладу відповідно до статті 1060 Цивільного кодексу України вправі вимагати повернення здійсненого мною вкладу від Банку в будь-який момент, а Банк отримавши від мене відповідну заяву повинен негайно видати вклад у повному обсязі.
Отже, починаючи з 04 квітня 2014 року Банк «Фінансова ініціатива» привласнив мої кошти та безпідставно ними користується на власний розсуд, що несе в собі ознаки кримінально караних діянь.
Банк готовий до відшкодування вкладнику матеріальної шкоди, завданої втратою робочого часу, витрат на транспорт на щоденні походи та поїздки в відділення Вашого банку за своїми ж коштами?
Чи може Банк готовий до відшкодування вкладнику моральної шкоди, завданої порушенням його права власності?
Мабуть службові особи Банку готові надавати показання в кримінальному провадженні, відкритому за ознаками складу злочинів, передбачених ст.190, ст.191, ст.192, ст.364 КК України?
Враховуючи викладене, прошу відповідальних осіб ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива»
повернути протягом одного — двох робочих днів з дня отримання ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива» цієї заяви вклад в доларах США, що був розміщений у вашому банку відповідно до договору банківського вкладу №186356 та наразі знаходиться на поточному рахунку №26253005953101.
Про день, місце та час отримання коштів прошу повідомити за контактними телефонами, вказаними в вищевказаних Договорах.

Коментарі - 3

+
0
Svinks
Svinks
9 квітня 2014, 17:07
#
Пишите заявление в милицию.
+
0
EugeniyKiev
EugeniyKiev
9 квітня 2014, 23:03
#
А вы уверены в своем доверенном лице? проверьте количество денег на вашей карточке в отделении банка! Просто я в Киеве как на работу каждый обед хожу в центральное отделение (на Щорса) и получаю по 300-350 евро почти всегда! возможно ситуация с долларами другая, но сомневаюсь. Еще, как вариант, получать долларовый депозит в гривнах, если такой вариант Вас устраивает
+
0
aminas
aminas
14 квітня 2014, 15:00
#
Деньги на месте. между прочим, при снятии денег с карточки приходит смс о снятии. На Щорса была лично сама 11 апреля. Ехала с Крыма 12 часов для того, чтобы собрать документальные доказательства того, что сотрудники этого банка — мошенники. Сняли видео о том, как в отделении на Щорса нам грубо отказали в выдаче депозита, о том, как руководство Банка скрывается от клиентов и т.д. Сейчас составляем заяву в Печерский РО и параллельно в суд. Смотреть противно на их нагло врущие рожи!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися