Мінфін - Курси валют України

Встановити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
bav99
_ _
29 жовтня 2014, 12:57
Бахматюка, и Мальцева на нары!!
ЗВЕРНЕННЯ ДО НБУ, банку це потрібно?
СКАРГА
про порушення законодавства у сфері банківської діяльності банком «Фінансова ініціатива»
21.09.2014 року термін дії депозитного договору №81-в-17/224970 від 16 вересня 2013 року СПЛИВ, а кошти – …. $ США і частину відсотків – … $ «Фінансова ініціатива», вул. Щорса, 7/9, м. Київ, телефон: 593-60-93, 0-800-60-60-60, ЄДРПОУ 33299878 НЕ ПОВЕРНУВ.
ВВАЖАЮ, ЩО ТАКІ ДІЇ БАНКУ Є ГРУБИМ ПОРУШЕННЯМ УКЛАДЕНОГО ЗІ МНОЮ ДОГОВОРУ ТА ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ.
Відповідно до ст..55, 58 Закону України «Про банки та банківську діяльність», відносини банку з клієнтом регулюються законодавством України, нормативно-правовими актами НБУ та договорами між клієнтом та банком, а банк відповідає за своїми зобов’язаннями всім своїм майном.
Також звертаю увагу НБУ на МАХІНАЦІЙ вищого керівництва банку «Фінансова ініціатива», а саме НЕЗАКОННОГО УТРИМУВАННЯ ДЕПОЗИТНИХ КОШТІВ ТА ВИМУШЕНЕ ПЕРЕУКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ (вкладникам нічого не залишається, як погодитися на це) або їх пролонгація. Крім того проти Кубіва порушено кримінальну справу за зловживання владою. Він надав інформацію та дозволив Бахматюку (власнику банку) заробити на обвалі гривні vkurse.ua/ua/events/gpu-zaderzhala-kubiva.html — ось куди пішли кошти від рефінансування банку!!!
Оскільки порушення мають СИСТЕМНИЙ ХАРАКТЕР, прошу у своїй відповіді не посилатися на те, що НБУ не може втручатися в діяльність комерційного банку та не рекомендувати звертатися до суду, бо суд вже виніс багато рішень на користь вкладників але виконавча служба не може стягнути борг за відсутністю коштів у банка. Банк банкрот і не виконує своїх зобов’язань, тому саме НБУ має розібратися та припинити зазначені порушення або звернутися до правоохоронних органів для порушення кримінальної справи відносно керівників банку «Фінансова ініціатива» за ознаками злочину, передбаченого статтями:

Коментарі - 1

+
0
 _ _
_ _
29 жовтня 2014, 13:00
#
190 – Шахрайство; 191 – Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; 192 – Заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою; 220 – Приховування стійкої фінансової неспроможності; 364 – Зловживання владою або службовим становищем, Карного Кодексу України.
Керуючись ст..66, 67 Закону України «Про банки та банківську діяльність», прошу:
1. Здійснити перевірку дотримання банком «Фінансова ініціатива» банківського законодавства, виконання нормативно-правових актів НБУ та ВИМАГАТИ від банку УСУНЕННЯ ЗАЗНАЧЕНИХ У ЦЬОМУ ЗВЕРНЕННІ ПОРУШЕНЬ.
2. ЗВЕРНУТИСЬ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ для порушення кримінальної справи відносно керівників банку «Фінансова ініціатива» за ознаками злочину, передбаченого статтями: 190-192, 220, та 364 Карного Кодексу України.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися