Мінфін - Курси валют України

Встановити

Руководство Еврогазбанка - проинформируйте своих вкладчиков о Вашем состоянии на 26 июня 2014года

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Мила Шев-Павлш 26 червня 2014, 14:36
Очень прошу Руководство ЕВРОГАЗБАНКА проинформировать о Вашем положении на 26 июня 2014года.
Вам пишешь- Вы не отвечаете. Так хотя бы информируйте через Вашу «горячую линию» своих Вкладчиков.
Сколько нам еще ждать или куда еще писать, если Вы не в состоянии справиться с положением.

Коментарі - 2

+
0
pport22
pport22
26 червня 2014, 15:49
#
По состоянию на сегодня 26 июня известно следующее: ЕГБ абсолютно ничего не платит ни по зарплатам, ни по пенсиям и другим соц.выплатам, а тем более по депозитам, поскольку на кор.счетах АБСОЛЮТНЫЙ НОЛЬ еще с конца мая, что является ГРУБЕЙШИМ нарушением нормативов НБУ. Но ведь Ивченко (акционер ЕГБ), он же акционер и один с кумовьев Ющенко (безхребетного экс-президента Украины) был спонсором партии УДАР (Клично), а соответственно принадлежит к группе Порошенко.

Встречи с представителями НБУ никаких результатов не дали, они до сих пор разбираются в ситуации с ЕГБ и судя по всему будут еще долго разбираться, им такое распоряжение дали с верху! так что денег мы своих не скоро получим!
+
0
petroif
petroif
30 червня 2014, 13:00
#
0 Репутация 07.04.2014 21:50
Уважаемые пострадавшие от деятельности ЕВРОГАЗБАНКА! Мне не проводят платеж уже 12 день. Я написала в НБУ, Милицию Оболонского района, и Прокуратуру Оболонского района г.Киева. Пишите, присоединяйтесь! Давайте создадим коллективные письма в органы исполнительной власти для быстрого реагирования. Не ждите пока Вас кинут! Давайте поможем друг другу! Давайте встречаться под милицией Оболонского р-на, под Прокуратурой Оболонского р-на и НБУ! Пишите! Собирайте инициативную группу!!! Я буду с Вами!
Вот образцы Заявлений:
1.
Голові Національного Банку України
01061, вул. Інститутська 9
М. Київ, Україна
__________________
М. Київ, вул… _________________
Тел.: ______________________
Заява
Про вжиття заходів реагування
На порушення банківського законодавства

Відповідно до ч.8,9 статті 7 Закону України «Про Національний банк України», Національний Банк України здійснює банківське регулювання та нагляд, веде Державний реєстр банків, здійснює ліцензування банківської діяльності та операцій у передбачених законами випадках.
Відповідно до ч. 3 ст.55 цього Закону Національний банк України здійснює постійний нагляд за дотриманням банками, їх підрозділами, афілійованими та спорідненими особами банків на території України та за кордоном, банківськими об’єднаннями, представництвами та філіями іноземних банків в Україні, а також іншими юридичними та фізичними особами банківського законодавства, нормативно-правових актів Національного банку і економічних нормативів.
Протягом останнього часу порушення банківського законодавства має місце з боку АТ «Єврогазбанк», МФО 380430, пр.-т Московський 16, м. Києві, 04073п.індекс, що призводить до порушення моїх прав та потребує невідкладного реагування з боку очолюваної Вами установи.
Повідомляю, що банк АТ«Єврогазбанк» (МФО 380430, 01010, м. Київ, вул. МОСКОВСЬКА, будинок 16), відмовляється виконувати мої законні вимоги щодо використання коштів за моїм поточним рахунком:

Мною, ____________ 03.11.2011р. між мною та АТ ”Єврогазбанк” було укладено договір «Поточного рахунку» № ___________ та відкрито поточний рахунок №______________________.
Станом на 27 березня 2014р. я надала в банк платіжне доручення №1 на суму ________________(___________________________) грн.., яке не було виконане.
Тим самим, в діяльності банку, я вбачаю порушення норм статті 8 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», згідно з якими банк зобов'язаний виконати доручення клієнта, що міститься в розрахунковому документі, в день його надходження або не пізніше наступного дня, якщо документ надійшов до банку після операційного часу (пункт 8.1 статті 8 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні»).

Мені відомо, що проблеми з невчасним виконанням банку платіжних доручень клієнтів-фізичних осіб, окреслені вище, мають масовий характер і торкаються всіх клієнтів банку.
Я вважаю дії банку АТ«Єврогазбанк» відносно клієнтів такими, що підривають довіру громадян до банківської системи України.
ПРОШУ:
Провести перевірку дотримання АТ «ЄВРОГАЗБАНК» МФО 380430, 01010, м. Київ, вул. МОСКОВСЬКА, будинок 16, в особі відділення №1, банківського законодавства України, нормативно-правових актів Національного банку України, притягнути його до відповідальності за їх порушення під час надання послуг з розрахунково-касового обслуговування фізичних осіб за договором від 03.11.2011 року №_________. У разі наявності підстав, позбавити банк ліцензій на здійснення банківської діяльності.
Вжити заходів щодо термінового виконання з боку АТ «ЄВРОГАЗБАНК» МФО 380430, 01010, м. Київ, вул. МОСКОВСЬКА, будинок 16, в особі відділення №1, мого платіжного доручення №1 від 27.03.2014р. на суму ___________________(_______________________)
Відповідь за результатами розгляду моєї заяви прошу надіслати у десятиденний строк за адресою: м. Київ, вул… __________ та додатково повідомити за телефоном ____________
Додатки:
Копії паспорту та ідентифікаційного коду заявника.
Копія платіжного доручення №1 від 27.03.2014р.
Копія СКАРГИ АТ «ЄВРОГАЗБАНК» від 28.03.2014р.

Дата 03 квітня 2014р.
____________ підпис
2. Начальнику Оболонського
РУ ГУ МВС України в м. Києві
Полковнику міліції
Бондаренко С.В.

______________________________
______________________________
Тел.: ____________________________
Адреса для листування: ___________________________

ЗАЯВА
про порушення кримінального провадження
Мною, ________________ був укладений договір «Поточного рахунку» № __________ від «03» листопада 2011р. з АТ «Єврогазбанк», який знаходиться за адресою: 04073, м. Київ, пр.-т Московський 16. Станом на сьогоднішній день, на моєму поточному рахунку №__________________, відкритому у відповідності з договором, знаходиться сума коштів у розмірі ________________ (___________________________________-) 00 коп.
«27» березня 2014р. мною було оформлене платіжне доручення №1 на переказ коштів на «Поповнення власного поточного рахунку» в іншому Банку, на суму ___________(_________________________________ 00 коп., про те станом на «07» квітня 2014 р. платіжне доручення не виконане і грошові кошти я не отримала.
Хочу повідомити, що своїми діями установа АТ «Єврогазбанк» грубо порушує норми Банківського законодавства України, а саме: Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні».
Також я вважаю, що службові особи АТ «Єврогазбанк» навмисно порушують умови договору «Поточного рахунку» № _________від «03» листопада 2011р. та норми банківського законодавства та законодавства України в цілому, з метою заволодіння моїми грошовими коштами.
Мені відомо, що проблеми з невчасним виконанням банку платіжних доручень клієнтів-фізичних осіб, окреслені вище, мають масовий характер і торкаються всіх клієнтів банку. Також я вважаю дії банку АТ«Єврогазбанк» відносно клієнтів такими, що підривають довіру громадян до банківської системи України вцілому.
В зв’язку з вищенаведеним, прошу порушити кримінальне провадження за ч.4 ст. 190 КК України відносно посадових осіб АТ «Єврогазбанк» та інших осіб, які були до цього причетні.

Додатки:
Копії паспорту та ідентифікаційного коду заявника;
Копія договору «Поточного рахунку» № ___________ від 03.11.2011р. з АТ «Єврогазбанк»
Копія платіжного доручення №1 від 27.03.2014р.

«07» квітня 2014р. ____________________ /_____________/

3.Прокурору Оболонського
району в м. Києві

________________br
м. Київ, _________________
тел: ______________________
Адреса для листування: ________________________________br

СКАРГА
Мною, __________________, був укладений договір «Поточного рахунку» № __________ від «03» листопада 2011р. з АТ «Єврогазбанк», який знаходиться за адресою: 04073, м. Київ, пр.-т Московський 16. Станом на сьогоднішній день, на моєму поточному рахунку №________________________, відкритому у відповідності з договором, знаходиться сума коштів у розмірі _____________ (________________________________________) 00 коп.
«27» березня 2014р. мною було оформлене платіжне доручення №1 на переказ коштів на «Поповнення власного поточного рахунку» в іншому Банку, на суму _____________(_____________________________) 00 коп., про те станом на «07» квітня 2014 р. платіжне доручення не виконане і грошові кошти я не отримала.
Хочу повідомити, що своїми діями установа АТ «Єврогазбанк» грубо порушує норми Банківського законодавства України, а саме: Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні».
Також я вважаю, що службові особи АТ «Єврогазбанк» навмисно порушують умови договору «Поточного рахунку» № ______від «03» листопада 2011р. та норми банківського законодавства та законодавства України в цілому, з метою заволодіння моїми грошовими коштами.
Мені відомо, що проблеми з невчасним виконанням банку платіжних доручень клієнтів-фізичних осіб, окреслені вище, мають масовий характер і торкаються всіх клієнтів банку. Також я вважаю дії банку АТ«Єврогазбанк» відносно клієнтів такими, що підривають довіру громадян до банківської системи України в цілому.
ПРОШУ ВАС:
1. Перевірити діяльність керівництва АТ «Єврогазбанк» на рахунок шахрайського використання коштів власників рахунків,
2. Втрутитись в діяльність АТ «Єврогазбанк», та зобов’язати виконати моє платіжне доручення №1 від «27» березня 2014 р. в найкоротший термін.

Про результати розгляду моєї заяви прошу повідомити мене письмово за наступною адресою: ____________________________________
Додатки:
Копії паспорту та ідентифікаційного коду заявника;
Копія договору «Поточного рахунку» № __________ від 03.11.2011р. з АТ «Єврогазбанк»
Копія платіжного доручення №1 від 27.03.2014р.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Єврогазбанк 💰 / Відгуки про Єврогазбанку 📝 / Руководство Еврогазбанка - проинформируйте своих вкладчиков о Вашем состоянии на 26 июня 2014года