Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шановні користувачі форуму, клієнти АТ «ЄВРОГАЗБАНК»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
EUROGASBANK 30 травня 2014, 17:51
Шановні користувачі форуму, клієнти АТ «ЄВРОГАЗБАНК»
Звертаємо Вашу увагу, що жодне звернення не залишається без уваги. Коментарі ніхто не забирає, всі вони передаються у відповідний підрозділ Банку для обробки та надання відповідей.
Приносимо вибачення за незручності, які виникли при обслуговуванні в нашому Банку. Правління та Акціонери Банку прикладають максимум зусиль для стабілізації роботи та поновлення якісного обслуговування. Все керівництво, включаючи Голову Спостережної Ради – Івченко О.Г. знаходиться на своїх робочих місцях кожного дня, проводить зустрічі з вкладниками та вирішує питання залучення ресурсів для виконання зобов’язань перед клієнтами.
Переконливо просимо Вас не поширювати неперевірену інформацію.
Заздалегідь вдячні за розуміння.

Коментарі - 4

+
0
druje
druje
30 травня 2014, 18:18
#
Но на мое обращение от 26 мая ни ответа ни чего не было. Я заранее просил банк зарезирвировать небольшую сумму проценты от вклада, и сам вклад который закончился вчера, я согласился пока оставить.А сегодня в отделении процентов не выдали.Почитайте к сравнению страницу vib банка там люди 3 месяца как и еврогаз не могут получить вклад но получают нормально до 2000 гр проценты и выходят на митинги.Назовите хоть один хотя бы еще действующий банк который не выплачивает проценты?
+
0
karinalech05
karinalech05
30 травня 2014, 18:37
#
НЕЗРУЧНОСТІ???????? Мої декретні кошти висять у вас вже місяць!!! Я народила двійню і сижу ні з чим! 50 гривень на день — це знущання! Я влізла в долги… ліжечко і коляску не купила… у мене нема слів щоб описати що я думаю про ваш банк! Вам це все повернеться — таке «добро»… в якій країні ми живемо… жах… як було повно «тварей», які грабують народ так і лишилось!
+
0
volodymir
volodymir
30 травня 2014, 18:49
#
Шановний АТ «ЄВРОГАЗБАНК». Скільки можна пафосу, на моє звернення яке я посилаю через день Ви не відповіли АНІ РАЗУ. Ви напевне там обробляєте що і як зробити з коштами, які просто заморозили без жодного права на це і займаєтесь обманом і шахрайством. Ви приносите вибачення, так нехай і ті які мають кредити споживчі, дрібні, попросять це у Вас, я думаю Ви також їм простите все і без штрафних. Що за дибільна політика, прикриватися за банківською ліцензією і вчиняти злочини. Наступне які зусилля Ви доклали, щоб поновити роботу якісну, як тільки що зменшили ліміт до 50 грн. і ще комісію майже 10 грн. маємо віддати. До пана Івченка готується журналістське інтерв'ю (але без ідіотичних пояснень, що криза в країні) питання будуть конкретні і прямі. Мітинги протесту ми передбачаємо вже з наступного тижня біля стін відділень у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Києві за умови написання заяв і звернень до ГПУ і будемо стояти до того часу поки принаймні не зможемо по 1000 грн. через картки отримувати в день.Зустрічатися з вкладниками це одне, а їх почути, принаймні тих, в яких закінчилися депозити це зовсім інше. І останнє, Ви тут пафосно стверджуєте, що коментарі ніхто не стирає, але ви помиляєтеся, бо вчора з нашої ініціативної групи власне жінка, яка має горе, 52 річний чоловік раптово помер і вона не мала змоги як тільки нещасні 50 грн. хіба на 3 трояндочки купити ходила по сусідах і зичила на похорон і місце на цвинтарі купити, хоча на картковому в неї понад 15 тис. гривень зависло через Івченка. Цей коментар дуже швидко прибрали… Ось такі ми українці… напевне жити добре скоро не будемо поки такі як Курченки, Фірташі, Івченки будуть тримати чуже і просити почекайте… якось буде… а воно нічого доброго не буде… манни з небес не буде. Держава сама не може вилізти з боргів і кризи. Повертайте людські гроші і не грайте на нервах і так зневіреному народові. Як пишете, то хоч правду пишіть, народ сьогодні вже здебільшого не темний. В нашій ініціативній групі є люди які мають навіть по 4 вищі освіти, адвокати, депутати місцевого самоврядування, а Ви тут всяку чужь втираєте, що хочете поновити якісне обслуговування… Ініціативна група Івано-Франківськ.
+
0
NWO
NWO
2 червня 2014, 3:10
#
Ініціативна група Івано-Франківськ, а які контакті з київською групою та чи є такі взагалі?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Єврогазбанк 💰 / Відгуки про Єврогазбанку 📝 / Шановні користувачі форуму, клієнти АТ «ЄВРОГАЗБАНК»