Мінфін - Курси валют України

Встановити

Запитання - побажання

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Taras85 10 червня 2016, 12:29
Вітаю Шановний Євробанк!
маю до Вас наступні запитання:
Як можна в найлегший спосіб зняти кошти для людей які проживають в регіонах(приклад м.Львів), адже можливості Правекс банку мінімальні(часто люди по форумах пишуть, що зняття можливе лише 1000грн/день), чи можу для прикладу без всяких комісій зняти гроші у м.Львів в один день суму 32000грн і як? (якщо у Вас є з цим проблеми прошу від себе і інших вкладників розширити можливості, адже це, що є зараз дуже не зручно і відштовхує від перспектив відносин з банком. Від себе додам, що можна відкрити хоча б по малесенькому віділенню з мін.к-стю працівників в головних містах України, також розширити можливості з банками партнерами по зняттю грошей без комісій і значно збільшити ліміти, адже людині в якої є 200 000 нехочеться постійно бігати до банкоматів, цей ефект від депозитів зводиться до мінусового)
Також маю побажання продовжити діючі акції з поштовими депозитами(з тими ж умовами), хочаб до кінця серпня, адже багато людей планують отримавши кошти з фонду(фідо, михайлівськи, хрещатик, особисто я з фідо планую влити крупну суму) покласти до Вас під ці умови, що є зараз і якщо встигнуть знявши, розмістять у Вас, якщо умови найблищим часом зміняться в гіршу сторону, то це під питанням
Дякую!
з повагою Тарас
Євробанк
Відповідь банку
LUCHKOVAN 10 червня 2016, 15:35
Пане Тарасе, дякуємо за Ваше запитання.
Дійсно, Правекс-банк встановив свої ліміти видачі готівкових коштів, що є значно нижчими за ліміти, встановлені на платіжні картки Євробанком. За одну операцію банкомат Правекс-банка видає кошти в розмірі 1 тис. грн. — це максимальний показник. Таких операцій за добу можна здійснити 3, тобто протягом доби клієнт має змогу зняти грошові кошти в розмірі 3 тис. грн. З огдяду на цю ситуацію, Євробанк переглянув у бік зменшення комісію за зняття коштів в інших банкоматах, знизивши її з 1,5% + 5 грн. до 5 грн. Тобто, зараз комісія за зняття коштів в усіх банкоматах в межах України, за виключенням банкоматів Правекс-банку, де комісія відсутня, складає всього 5 грн. незалежно від суми. Стосовно збільшення лімітів, то, згідно тарифного плану до карток під депозит(можна ознайомитися за посиланням https://www.eurobank-ua.com/private-banking/platezhnyie-kartyi/platezhnyie-kartyi-visa/), встановлення індивідуальних лімітів на платіжну картку під депозит відбувається за зверненням клієнта на Колл-центр (0800600800,5842222)без комісії.
На жаль, обмеження видачі готівки в банкоматах по карткам, які були емітовани чужими банками, — це рішення банків-еквайерів, і при цьому не має значення, чи є банк участником обєднання банкоматної мережі, чи ні. Тенденція обмеження видачі готівки в банкоматах по чужим карткам виникла 2014 року, та для її зміни, на жаль, не має позитивної динаміки.
Стосовно вкладу «Поштовий»: наразі Євробанк не має намірів виводити вклад зі своєї продуктової лінійки та зберігає усі бонуси, які передбачені даним продуктом.

Тому, пане Тарасе, дуже сподіваємося на подальшу співпрацю з Вами.

Коментарі - 6

+
+8
DmytriyMay
DmytriyMay
10 червня 2016, 12:44
#
Аналогичное пожелание.
+
+30
Andrew1265
Andrew1265
10 червня 2016, 14:04
#
Люди які акції? Які відділення? В них вже ввели обмеження на видачу коштів в Києві. Немає коштів в касі. В одні руки в день до 10000 грн незалежно від того чи то депозит закінчився чи то з поточного рахунку знімають. При чому навіть по 10000 грн не вистачає в касі щоб всім видати. Там Адарич власник як і в Фідо. Ви знущаєтесь? В Фідо тимчасова адміністрація а в Євробанку (той самий власник) справи вгору вважаєте йдуть? Логіку хоч іноді вмикайте, не всі ж думають тим самим що й ви. Гроші всі адекватні знімають з Євробанку, як Фідо загнувся. Там вже на «останньому» подиху банк.
+
0
LUCHKOVAN
LUCHKOVAN
10 червня 2016, 18:30
#
Уважаемый клиент, спасибо за Ваш вопрос!
По неперсонифицированным картам, открытым под депозит, установлен базовый лимит на снятие наличных в размере 10 000 грн. в сутки.
Данный лимит может быть повышен по звонку в Колл-центр по номеру 593, 0800-600-800 или (044)584-22-22.

Если Вы планируете снимать деньги через кассу ПАО КБ «ЕВРОБАНК» в сумме, которая превышает 10 000 грн., тогда мы рекомендуем обратиться к Вашему обслуживающему менеджеру для планирования кассовых операций.
+
0
emeta
emeta
13 червня 2016, 12:00
#
Кто такой обслуживающий менеджер?
Если депозит отрывался в оотделении Укрпочты.?
В ближайшее время заканчивается крупный депозит. В связи с отсутствием сервиса и операвтивного доступа к своим средствам вынужден прекратить сотрудничество с банком.
Каким образом вывести средства?
готов планировать поездку в стОлицу ради вывода средств из банка. Каким образом зарезервировать выдачу крупной суммы от 100 тыс грн в кассе единственного отделения банка??
+
0
LUCHKOVAN
LUCHKOVAN
13 червня 2016, 16:59
#
Уважаемый клиент, спасибо большое за проявленный к банку интерес и дополнительные вопросы!

В случае, если у Вас в ПАО КБ «ЕВРОБАНК» размещен вклад «Почтовый» и нет обслуживающего менеджера, но Вы хотите снять деньги через кассу банка в сумме более 10 тыс. грн, Вам необходимо за день до планируемой операции связаться с сотрудником Колл-Центра и предупредить о дате снятия и сумме операции. Дальнейшие действия по бронированию суммы сотрудник Колл-Центра выполнит самостоятельно. Вы также можете попросить его дать обратную связь для подтверждения выполненных действий.
Если Вы не планируете снимать деньги в кассе ПАО КБ «ЕВРОБАНК», Вам достаточно позвонить в Колл-Центр для изменения суточного лимита на снятие наличных в банкоматах. Деньги в необходимом объеме буду доступны Вам сразу после звонка в Колл-Центр.

С уважением, Ваш Евробанк.
+
+8
emeta
emeta
13 червня 2016, 17:18
#
И что бегать по банкоматам Правекса снимать по 3 тыс?
Хватит уже отвечать шаблонами. Пора поворачитваться к клиенту лицом, если желаете работать на рынке.
Пробуем ставить себя на место клиента, думаем. Насколько было бы удобно вам обналичивать средства с карты.
Мне доступен пластик в руке, а не деньги. попробуйте опытным путем обналичить с чуто карты пластик фантастик плюс сто тысяч по банкоматам Правекс-банка в областном центре
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися