ІНФОРМАЦІЯ ПО БАНКУ
Это по Львову только?
- Chausesku2005
- 27 липня 2014, 18:33
Разумеется, под лежачий камень вода не течёт. Да и выплаты за счёт пассивных вкладчиков, которые не могут приментиь физической силы.
Щось я тривожусь через раптову подобрілу позиція банку щодо нас… зрештою а де ж справидливість по відношенню до «пасивних»?????
і, Вік, можна уточнити, з ким саме була розмова???
і, Вік, можна уточнити, з ким саме була розмова???
Переговори веду з Петро Орестовичем, можливо реально керівництво у Києві стало дивитись на речі, що люди небудуть мовчати і чаша терпіння уже переповнена.
І ще одне…
щодо
«вимога №3 виплачувати активістам відсотки та частинами тіло депозиту, працівникам банку телефонувати клієнтам банку на повідомляти, коли готівка зявляється в касі, щоб люди не жили під банком і денно і ночно — вимога задоволена»…
мені здається чекати коли «готівка „з“являється в касі»… через таке ми вже проходили… нас це хвилювати не повинно… ГОТІВКА ПОВИННА бути ЩОДЕННО!!!.. в іншому ж випадку це ті самі пусті обіцянки0що й до цього!!!
щодо
Я вважаю, що вірити в обіцянки в жодному разі недопустимо так, як і в абстрактне «Оздоровлення» пана Петра Орестовича… хотілось би вже щось на ділі побачити або в письмовій формі…
Переговори з Петром Орестовичем ні до чого не приведуть крім затятування часу і пустих обіцянок!!! Ми вже це проходили! Тяжко повірити що передзвонять працівники банку і попросять забрати гроші!!! Не будьте наівними!!!
- Анжелика :-)
- 29 липня 2014, 15:18
А хто не мітингував то наче й не люди? Хай Господь обдарує засновників так щедро, як вони нас!
Шановний Vik85 які новини від Петра Орестовича? В якому стані чи етапі перебувають Ваші з ним домовленості та чи телефонує Вам керуючий?
вимога №1 зняти обмеження на відкриття нових рахунків, для того щоб люди змогли розбити великі вклади котрі непопадають під виплату з фонду (понад 200тис) було сказано що банк уже веде переговори з куратором котрий повинен прийняти таке рішення.
вимога №2 підвищити відсоткову ставку по договорах, котрі невиплачені банком до рівня котрий зазначений був у договорі — попередньо є добро від керівництва банку на задоволення вимоги
якщо є інші вимоги прошу телефонувати 0972686426, модераторам прошу не витирати даний пост.