Отже «ігри» з банком переходять на новий рівень
- Chausesku2005
- 10 липня 2014, 23:50
Нет, 14-ое день занятой. Лучше, например 16-ое. Пригласить журналистов Интера. Разбить стекло. И вечером по телевизору.
Лише Інтером необійдеться по усіх каналах РФ навіть прогнозую назву бандерівці громлять банк
- Олександр шутяк
- 11 липня 2014, 17:24
Цілком підтримую і всіх закликаю прийти і «воювати» Інакше будуть обманювати інадурювати всіх даля…
- Олександр шутяк
- 11 липня 2014, 17:26
Цілком підтримую і всіх закликаю прийти і «воювати» Інакше будуть обманювати інадурювати всіх далі…
(ответить)
(ответить)
Панове сьогодні побачимо чим усе закінчиться разом — сила ) банк нечує своїх вкладників тоді навіщо такий банк клієнтам
Сьогодні нічого нового не сказали на мітингу. Ходили до національного банку. Нікого не прийняли. В середу записали на прийом на 15.00.Людям крутять голови. Треба починати з ними ВОЮВАТИ!!!
Так написали у відділенні міліції колективну заяву потім пішли в НБУ в середу на 15год просимо усіх небайдужих прийти, завтра буду під дирекцією збирати контакти усіх обманутих вкладників будем банк банкрутити якшо невіддасть кошти з адекватними відсотками а не 0.01% річних у мене терпець увірвався після того як керуючих незахотів з нами вести розмову (було близько 10-12 вкладників, а також представники правоохоронних органів)
Вкладників у м. Львів на завтра на 15 год 00 хв домовлено про зустріч з керівництвом НБУ у м.Львові прохання взяти паспорти, депозитні договори, платіжні поручення які невиконувались банком та заяви на які банк неудосужився надати відповідь. Після зустрічі йдемо в дирекцію банку викликаємо міліцію далі дієм по обстановці вплоть до ПОВНОЇ блокади банку
представникам банку банкруту забезпечити усіх вкладників ГОТІВКОЮ.