Банк «Восток» безпідставно блокує зарплату та залишає без засобів до існування
Я максимально сприяв банку та надав повний пакет документів, що підтверджують легальність моїх доходів: довідки за формами ОК-5 та ОК-7.
Після перевірки рахунок було розблоковано, але зараз ситуація повторюється знову!
Банк вдруге заблокував мої власні кошти без будь-яких нових причин чи запитів. Більше того, співробітники підтримки заявили, що обмеження не будуть зняті, рахунок планують закрити, а заробітною платою, яка має надійти завтра, я скористатися не зможу.
Це грубе порушення моїх прав як споживача та законів України про оплату праці. Банк фактично привласнює мої законно зароблені гроші, знаючи, що це єдине джерело мого існування. На діалог банк не йде, конкретних термінів повернення грошей не називає, пропонуючи просто «чекати закриття».
Скаргу до Національного банку України (НБУ) вже направлено. Якщо питання з розблокуванням завтрашнього зарахування та доступом до моїх коштів не буде вирішене негайно, я буду змушений звертатися до суду з вимогою відшкодування моральної шкоди та пені за незаконне утримання коштів.
Не рекомендую нікому довіряти свої гроші банку «Восток», якщо не хочете залишитися з порожніми кишенями через їхнє безпідставне «блокування».