Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Восток Банку: Харків, вул. Автогенна, 7

Адреса:
Харків, вул. Автогенна, 7
Телефон:
0 800 307-010
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30 (каса: 09:00-17:00), перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Будівля заводоуправління ПАТ«Завод Південкабель»

Відділення №44

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
21 березня 2020, 10:34
Оформляла карту, все бысто, спокойно без навязывания лишних продуктов. Общались вежливо и по телефону и в отделении. Немного не понравился интерфейс интернет-банкинга, сложно понять что где находится, но надеюсь что со временем привыкну.
Написати коментар
Ответ банка
Восток Банк
26 березня 2020, 15:08
Уважаемый клиент!
Спасибо за Ваш отзыв, для нас очень важна обратная связь. Мы постоянно совершенствуемся, для удобства клиентов, мы уделяем все больше внимания обслуживанию онлайн. Если у Вас возникнут какие-либо вопросы, используйте наш чат-бот в Viber https://bankvostok.com.ua/_viber или Telegram https://bankvostok.com.ua/_telegram для получения актуальной консультации 24/7.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Восток Банку за адресою Харків, вул. Автогенна, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Восток Банку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Восток Банку розташованому за адресою  Харків, вул. Автогенна, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.