Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Восток Банку: Полтава, вул. Стрітинська, 27

Адреса:
Полтава, вул. Стрітинська, 27
Телефон:
0 800 307-010
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Відділення №14

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4 не зарахована
23 жовтня 2021, 16:22
Банк має небагато відділень, але на сьогоднішній день це навіть важко назвати «мінусом», більшіст операцій здійснюю чере інтернет-банкінг, що дуже зручно, а якщо виникають питання, колл-центр завжди допоможе. І на диво, по телефону відповідають живі люди, і не псує нерви ніякий «робот».
Коментарі (1)
Ответ банка
Восток Банк
BankVostok
23 жовтня 2021, 16:35
Андрію, дякуємо за зворотний зв'язок та позитивний вдгук! Раді, що змогли виправдати Вашу довіру. Ми безперервно працюємо, щоб усе було на найвищому рівні. Раді бачити Вас нашим клієнтом!
5 не зарахована
17 березня 2021, 10:03
Не так давно мала досвід співпраці з даним банком. Потрібні були кошти і я вирішила звернутись в цей банк. Співробітники ввічливі, уважні, гарно проконсультували, які документи необхідні для оформлення кредиту. Коли прийшла вже з документами, оформили швидко, розповіли про всі деталі. Ні разу не пошкодувала про то, що звернулась сюди.
Написати коментар
Ответ банка
Восток Банк
BankVostok
17 березня 2021, 14:10
Дякуємо за Вашу довіру! Ми постійно вдосконалюємося, щоб надавати Вам найкращий сервіс.
5 не зарахована
27 лютого 2021, 17:47
Обслуговуюсь не кілька років, жодних нарікань. Вічливий персонал, зручний мобільний додаток. На даний момент лише позитивні емоції
Написати коментар
Ответ банка
Восток Банк
BankVostok
1 березня 2021, 10:45
Дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку! Ми щиро раді, що Вам подобається обслуговування нашого банку.
4 не зарахована
22 липня 2020, 15:39
Влаштувавшись на нову роботу, отримала картку даного банку як зарплатну, коли стало питання зняти кошти дуже розстроїлась, так як виявилось, що у нашому місті немає їхніх банкоматів. Звернулась на гарячу лінію банку з питанням що робити? Дякую, порадували, повідомивши, що я можу зняти кошти в банкоматах інших банків і без комісії.
Коментарі (1)
Ответ банка
Восток Банк
23 липня 2020, 12:27
Шановний клієнт!
Ми дуже вдячні за таку високу оцінку нашої праці! Нам важлива думка кожного клієнта. Також для зручності рекомендуємо використовувати наш чат-бот у Viber https://bankvostok.com.ua/_viber або Telegram https://bankvostok.com.ua/_telegram для отримання актуальної консультації 24/7!
4 не зарахована
15 травня 2020, 15:09
Раніше користувався послугами Ощаду, а тут перевели зарплату сюди. Банк виявився хорошим, картку оформили швидко, персонал вічливий, он-лайн банкінг непоганий, зручно платити комуналку. Ще б трохи більше банкоматів, і все було б супер.
Написати коментар
Ответ банка
Восток Банк
19 травня 2020, 9:52
Шановний Клієнт!
Ми дуже вдячні за таку високу оцінку нашої праці! Нам важлива думка кожного клієнта. Також рекомендуємо використовувати наш чат-бот у Viber https://bankvostok.com.ua/_viber або Telegram https://bankvostok.com.ua/_telegram для отримання актуальної консультації 24/7!
4
17 грудня 2019, 15:26
Нещодавно влаштувавшись на роботу офрмила зарплатну карту цього банку, працівники проконсультували та швидко все оформили, сподобалось, що можна знімати готівку в будь-якому банкоматі без лишньої комісії, а не шукати банкомат саме цього банку. Планую відкрити ще картку, щоб збирати бонуси від Сільпо, цей магазин поряд, і основні закупи відбуваються саме там. Надіюсь і далі враження від банку не зміниться.
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Восток Банку за адресою Полтава, вул. Стрітинська, 27. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Восток Банку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Восток Банку розташованому за адресою  Полтава, вул. Стрітинська, 27- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.