Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Кривий Ріг, вул. Соборності, 25

Адреса:
Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Соборності, 25
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
24 квітня 2023, 13:36
Банк норм рекомендую!
Коментарі (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
24 квітня 2023, 13:38
Доброго дня!

Щиро вдячні Вам за позитивний відгук щодо досвіду співпраці з нашим банком!

З повагою та турботою,
@RaifHelp
3
10 квітня 2020, 15:15
2 недели назад открывал расчётный счёт предпринимателя в отделении г.Кривой Рог.
1. На мой вопрос консультанту о мобильном приложении, она ответила, что оно есть.На горячей линии сказали, что только через компьютер.Тоесть, для перевода средств нужен компьютер под рукой(приложение для смартфона есть во всех банках).
2. После создания электронного ключа от личного кабинета, он оказался не активный.Для активации пришлось повторно ехать в отделение.
3. Поняв, что смс информирование о движениях по счёту не подключено, я обратился снова в банк.Консультант сказала, что для активации необходимо снова приехать в отделение и заполнить какой-то бланк. После заполнения всех (с ее слов) документов, смс так и не поступают. На гарячей линии ответили, что смс информирование на расчётных счетах вообще отсутствует…
4. После первого перевода мне на счёт, деньги так и не зашли.На мой звонок в горячую линию, я услышал ответ: «так-как это первая транзакция, она может и не отображаться в личном кабинете. Едьте в отделение и там узнаете остаток счёта»…
И вот у меня вопрос: это нормально?
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
10 квітня 2020, 17:14
Доброго дня, шановний Андрій.
Співробітниками відділення було надано Вам консультацію в телефонному режимі.
Над впровадженням мобільного додатку системи «Raiffeisen Business Online» працюємо, але потрібен час. Інформація про реалізацію додатку буде викладена на сайті Банка.
Приносимо вибачення за незручності, які виникли під час обслуговування в Банку та сподіваємо на подальшу співпрацю.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Кривий Ріг, вул. Соборності, 25. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Кривий Ріг, вул. Соборності, 25- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.