Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Рожнятів, пл. Єдності, 12

Адреса:
Івано-Франківська область, Рожнятів, пл. Єдності, 12
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
7 грудня 2020, 10:48
Доброго дня. Я отримувала заробітну плату, і мала оформлену кредину карточку, якою користувалась. Проте, ще в жовтні місяці я повністю погасила суму, яку сказав мені внести оператор для повного закриття. Після того я зателефонувала щоб закрити рахунок, проте мені повідомили, що треба внести ще за обслуговування. І так кожного разу я вношу, через кілька днів телефоную, бо треба (як мені кажуть оператори) щоб гроші зайшли на рахунок, чекати кілька днів. А там знову за ті дні нараховується якась плата. І я вже 2 місяці не можу закрити рахунок. Жах.
Коментарі (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 грудня 2020, 10:54
Доброго ранку! Ми перевіримо інформацію по Вашому рахунку, а також консультацію оператора, та надамо коментарі. Приносимо вибачення за необхідність очікування.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
1
10 грудня 2019, 15:23
Після закриття кредиту працівники банку свідомо затримують видачу документу про звільнення іпотеки.
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
17 грудня 2019, 16:33
Доброго дня!
За отриманою інформацією, Вас проінформовано про підготування листів та можливість отримання оригіналів документів у відділенні Банку.
З повагою, АТ «Райффайзен Банк Аваль»
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Рожнятів, пл. Єдності, 12. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Рожнятів, пл. Єдності, 12- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.