Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Червоноград, вул. Шептицького,1

Адреса:
Львівська область, Червоноград, вул. Шептицького,1
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:15), тех.перерва: 17:15-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
6 жовтня 2021, 22:32
У кожній роботі може статися помилка, це людський фактор. Оператори також люди і можуть помилитися. Мою проблему було швидко та професійно вирішено.Особлива подяка менеджеру Тетяні.
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 жовтня 2021, 10:32
Доброго ранку! Дуже приємно, коли Клієнти з таким розумінням ставляться до того, що, дійсно, людський фактор має іноді вплив. Ми намагаємось це мінімізувати або, якщо вже трапилася помилка, виправити її на користь клієнта в найкоротший час. Дуже б хотіли передати Вашу подяку Тетяні, але, на жаль, не можемо зрозуміти це працівник відділення (якого саме?), чи інформаційного центру, та яке саме питання вирішувалось. Будемо також вдячні, якщо зазначите номер, з якого телефонували (якщо мова про працівника Інформаційного центру). Додаткові дані можна вказати в особистому повідомленні.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Відповідь адміністратора
Мінфін
10 жовтня 2021, 10:07
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 10.10.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
без оцінки
25 березня 2016, 10:49
21.03.2016 при внесении денег на мой карточный счет случился технический сбой, впоследствии которого, мои деньги не были перечислены на мой счет.Почему банк до сих пор пользуется моими деньгами и не возвращает их на мой счет? Это угрожает мне потерей рабочего места. Как после этого вам доверять? Я обратилась на горячую линию и до сих пор нет ответа.Мои деньги ушли в никуда.Ведь за просрочку кредитов вы снимаете с клиентов проценты. Почему мои деньги, которые вам не принадлежат, вы не можете возвратить мне вовремя, почему тянете время? Таким образом вы теряете клиентов и зарабатываете недоверие к вашему банку.
Коментарі (4)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Червоноград, вул. Шептицького,1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Червоноград, вул. Шептицького,1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.