Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Краснокутськ, вул. Миру, 156

Адреса:
Харківська область, Краснокутськ, вул. Миру, 156
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00 (каса: 08:00-16:30), перерва: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
13 січня 2023, 9:49
Напередодні я дзвонив консультанту Райффайзен та питав, чи можу я отримати у відділені переказ Western Union у гривнях, якщо не буде валюти (бо це часта проблема, коли не має валюти) на що оператор запевнив, що без проблем. По факту приїхав до Краснокутського відділення відстояв довжезну чергу, щоб почути, що євро немає. коли я сказав, що мені потрібні гривні, то мені відповіли, що без євро вони не дають гривні і запропонували піти до іншої черги іншого банку 🤦 тобто або оператор помилився, або у відділені щось наплутали. якось шкода свого часу
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
13 січня 2023, 9:54
Доброго дня!
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою. Для отримання переказу в касі — кошти необхідно замовити завчасно.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях Ваші дані (ідентифікаційний код або номер телефону)

З повагою та турботою,
@RaifHelp
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Краснокутськ, вул. Миру, 156. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Краснокутськ, вул. Миру, 156- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.