Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Братське, вул. Вороніна, 33

Адреса:
Миколаївська область, Братське, вул. Вороніна, 33
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-16:30, перерва: 12:00-13:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
21 жовтня 2021, 14:23
Решил оформить чудо карту для выплат от данного банка.

Нормальное обслуживание в отделении, как и в любом банке.
Пожалуй на этом плюсы закончились.

За два месяца пользования началось:

Хотите сделать покупку через АлиЭкспресс? Будьте готовы что Аваль стянет с Вас комиссию в размере 20% … 20 КАРЛ…

Далее, платежи в букмекерских конторах Аваль расценивает как международные, и после отработки платежа у вас возникаает минус баланс, примерно 5−7% от суммы которую вы оплачивали. Самое интересное что это происходит через 2−3 дня, как говорит сам банк в эти сроки обрабатывается транзакция…

Суммарно за два месяца пользования я оплатил комиссии порядка 900−950 грн. За те же платежи Приват и Моно берут 0% комиссии.

Аргументы у банка очень нелепые. Тех поддержка работает на 2 с минусом. Квалификация некоторых сотрудников по банальным вопросам оставляет желать лучшего. Ответ можно ждать часами.

Оформляя карту, опирался на его надёжность и авторитет среди юридических лиц.
Но как оказалось, он мне совершенно не подходит.
Их карты годятся лишь для того что бы снимать деньги с банкомата к примеру пенсионерам, но никак не для молодой аудитории которая делает часто интернет платежи.
Минусы более известных банков в Украине по сравнению с Райфайзен незначительны, здесь куда не каснись везде проблемы.

Вывод таков — после использования понял что ПриватБанк и МоноБанк в разы удобнее, технологичнее и дешевле в использовании.
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
21 жовтня 2021, 14:33
Доброго дня! Дякуємо за відгук, хоч і дуже прикро, що він негативний, оскільки ми намагаємось зробити наши продукти та послуги максимально зручними для Клієнтів.
Будемо вдячні, якщо зазначите свій ідентифікаційний номер, щоб ми перевірили інформацію по рахунку та надали коментарі. Оскільки, не зрозуміло про які комісій в розмірі 20% а також 5-7% йдеться. Комісія за проведення платежів на сторонніх ресурсах дійсно має місце, але складає 1%+5 грн. Також, сума списання може збільшитись за рахунок зміни курсу валют (при проведенні операцій на закордонних сайтах), але зазвичай не більше ніж на 2%.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Братське, вул. Вороніна, 33. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Братське, вул. Вороніна, 33- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.