Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Нова Одеса, вул. Центральна, 212

Адреса:
Миколаївська область, Нова Одеса, вул. Центральна, 212
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-16:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
16 червня 2023, 17:20
Завчасно написав до банку про видачу валютного депозиту, щоб вони підготували гроші. Назначили мені зустріч, ніби все було нормально. Прийшов до відділення — робітники відділення кажуть що не в курсі того, що у мене був запис на видачу готівки. В принципі, вони мені можуть видати кошти, але купюри у них 1996 року. У мене тепер виникає декілька питань
1. Як мені отримати мої гроші купюрами молодше 1996 року? За це потрібно доплачувати?
2. Навіщо взагалі існує попередній запис, якщо він не працює?
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
16 червня 2023, 17:25
Добрий день!
В першу чергу хочемо принести вибачення за доставлені незручності під час обслуговування. Ви, дійсно, фінансово підковані та в курсі, що потрібно призначити зустріч завчасно для отримання валюти, це дуже вражає.
При замовленні валюти ми можемо спробувати зазначити видати купюри на більш нового випуску, за це звичайно Ви як наш клієнт нічого не маєте доплачувати, але, на жаль, гарантувати на всі 100 %, що будуть купюри нового випуску не можемо.
Ми дуже хочемо розібратися у цьому питанні та просимо Вас надати нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код або контактний номер телефону), для можливості аналізу звернення.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
21 жовтня 2020, 13:23
Вчера всё ок, а сегодня захожу, моя карта на детские заблокирована! С какого спрашивается? ?? На карте деньги ребёнка, вообще-то!!! На памперсы, на питание, на лекарства, в конце концов!!! Звоню на линию, толку ноль. Уже 30 минут музыка просто играет! Вы не имеете права блокировать социальные выплаты!
Коментарі (4)
Ответ банка
Райффайзен Банк
21 жовтня 2020, 13:30
Доброго дня!
Блокування рахунку здійснюється виключно в разі наявності підстав, передбачених чинним законодавством. Якщо, наприклад, до Банку надходить постанова на арешт коштів на рахунку, Банк зобов'язаний її виконати. Що стосується неможливості додзвонитися до Інформаційного центру, на жаль, змушені повідомити, що має місце тимчасове утворення черги на лінії. Робимо все можливе для того, щоб зменшити час очікування Клієнтів. Також, можете написати нам в чаті системи «Райффайзен онлайн», перевіримо причини блокування і надамо коментарі конкретно по Вашому рахунку.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Нова Одеса, вул. Центральна, 212. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Нова Одеса, вул. Центральна, 212- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.