Перші враження

Суцільний позитив. Швидко онлайн відкрив карту. Одразу надан кредитний ліміт. Без проблем картка додалася в епл пей. За першу покупку одразу нарахували кешбек. Ніяких проблем його вивести. На перший погляд все працює ідеально.
Альянс Банк
Добрий день!

Дякуємо за такий теплий відгук. Дуже раді, що все було швидко та зручно 😊

Користуйтеся із задоволенням, а ми й надалі будемо робити все, щоб Alliance залишався вашим зручним банком на кожен день 💙

Илля Фомин
Илля Фомин
28 серпня 2026, 13:36
Открыть карту, получить кредитный лимит и добавиьь в эппл пей можно в любом банке, тем более вывести кешбек.
Это обычная процедура, а вот чем отличается Альянс банк от других, так это тем, что Главы правления других банков не пребывают под уголовной ответственностью прячась за границей, другие банки не должны выплатить по решению ВС 1.2 млрд грн и другие банки не судяться с НБУ пребывая по уши в нарушениях и находясь на грани введения временной администрации)
Могу посочувствовать новым клиентам)
28 серпня 2026, 15:57
Илля Фомин але ви жартівник!
Не всі банки бажають відкривати картки, не всі банки дають хоч якийсь мінімальний кредитний ліміт, не всі картки додаються в еплпей без проблем.
Про Олександра Дубілета вже всі забули? Він перебуває за кордоном але має підозри в кримінальному провадженні та перебуває у розшуку. А що зараз буде з головою Сенс банку Олексійом Ступаком? Така собі унікальність. І так, інші банки теж судяться і мають фінансові зобов’язання. Чи виправдовує це Альянс банк? Та, звичайно, що ні. Але ви, чомусь, робите монстра саме з цього банку.
Larissa333
Larissa333
28 серпня 2026, 16:43
ПриватБанк і Сенсбанк це державні банки, їм ліквідація не загрожує ні при яких обставинах, які б борги не мали і яке б їх керівництво не було у розшуку. А Альянс банк має борг перед Укренерго за рішенням верховного суду в 1.2 млрд, який досі не сплачений, бо мутять і дають на лапу кому треба. Борг доведеться платити і банк закриється. Почитайте що пишуть в новинах про Альянс банк та його керівництво. Я забрала гроші з Альянс банку і мені спокійніше стало
energy1
energy1
28 серпня 2026, 20:14
Взагалі-то — перед тим, як тут щось писати — не завадило б ознайомитись з суттю справи Укренерго проти банку. Адже не банк вкрав енергію, а деяка фірма, і про це всі знають. Але суду так простіше — стягнути гроші з банку, який відкрито існує, а не з фірми, майно якої чомусь не хочуть конфіскувати, щоб покрити цей борг. Також відомо, що власник фірми давно втік за кордон.
Довідка: У березні 2022 року енерготрейдер ТОВ «Юнайтед Енерджі» придбав у НЕК «Укренерго» електроенергію на суму понад 700 млн грн, але не розрахувався за неї, а кошти вивели за кордон. Гарантію тоді дійсно видав банк «Альянс», вірніше, це було зроблено безпідставно та одноосібно тодішньою головою правління банку, яка теж втекла за кордон та оголошена у розшук.
DCLXVI
DCLXVI
28 серпня 2026, 20:57
Мої Вам співчуття, нерозважливо в таких питаннях керуватись емоціями, а не здоровим глуздом. Те що пишуть в новинах про банк та керівництво, борги, штрафи, збитки все це повинно хвилювати лише інвесторів і ніяк не клієнтів банка. Для клієнтів має значення лише те що банк працює без нарікань і те шо ще не було жодного випадку щоб фонд гарантування в відведений термін не виплатив гарантованої суми.
30 серпня 2026, 23:00
Що ПриватБанк, що Сенс банк були приватними банками. Саме через те, що вони «чудили», їх і зробили державними. Та читав я ці новини, але банк працює і мої фінансові питання закриває повністю.
Gordie Howe
Gordie Howe
29 серпня 2026, 20:12
Увы нет. Дистанционно откроют не все. Не буду называть Но неприятный опыт был. И здесь не требуют. Выписки по всем остальным моим картам, как например прокредит. Ну и есть математика. Первая покупка. 200+ евро. На нее честный кешбек. Т. е. курс получился не 52, а 50. Я не уверен что буду держать в этом банке свои деньги. А вот пользоваться деньгами банка вполне рабочая идея.

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку