Не дають бонуси

Здрастуйте. Я категорично не згоден з відповіддю вашої підтримки і вимагаю передати моє звернення до технічного відділу для ручної перевірки логів реєстрації. Ситуація наступна: мій друг скинув мені своє офіційне реферальне посилання Банку Альянс. Я перейшов строго по ній, скачав програму і успішно зареєструвався. Проте обіцяний бонус за реєстрацію не нарахували ні мені, ні йому.

Більше того, пізніше я сам запросив свого знайомого вже за своїм реферальним посиланням — ситуація повторилася: він зареєструвався, але система знову проігнорувала реферальну мітку, і виплати заблоковані для обох сторін. Ваша підтримка стверджує, що переходів за посиланнями нібито не було. Це системний збій на стороні вашої програми, через яку масово «губляться» реферальні ID користувачів при перенаправленні в маркет App Store/Google Play. Фактично банк збирає персональні дані нових клієнтів на підставі маркетингової акції, але ухиляється від виконання умов публічної оферти.

Илля Фомин
Илля Фомин
28 серпня 2026, 13:38
Реферальные ссылки в Альянс банке это фикция. В Альянс банке все держится на обмане изначально. Просто Альянс банку нравится получать штрафы от НБУ и скоро получит еще один)
Manolo74
Manolo74
29 серпня 2026, 17:19
Зараз маю 6 реестрацій за моїм реферальним посиланням.І ні копійки нікому не нарахували.Це обман.Банк просто збирає персональні дані обманюючи людей бонусними виплатами.

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку