В касі нема достатньої готівки і нема підкріплення, треба завчасно замовляти

У мене депозитний вклад, відсотки щомісячні, забираю не щомісяця. Сьогодні планувала за три місяці зняти відсотки, але забула карту, взяла іншого банку, був паспорт в сумці. В обід пройшла у відділення щоб з паспортом зняти гроші. Підійшла до співробітниці, дала паспорт, та відразу подивилась суму до видачі і сказала, що може видати каса лише до 5000 сьогодні, у мене було трохи більше на рахунку. В касі мені теж сказали, що видати зможуть до 5000 сьогодні, якщо завчасно не замовляли, чекають підкріплення. Зняла 5000. Співробітниця порадила знімати з банкоматів, там без комісії і в межах 100000 на добу. Тому якщо плануєте знімати кошти з каси, краще замовляйте завчасно.
Альянс Банк

Перш за все, щиро перепрошуємо за незручності.

На жаль, без додаткових даних ми не можемо детально прокоментувати ситуацію, оскільки не знаємо, про яке саме відділення йдеться та які обставини були на момент вашого звернення. Зокрема, наявність готівки в касі залежить від багатьох факторів, наприклад, від обсягу попередніх видач протягом дня.

Для того, щоб ми могли перевірити деталі, будь ласка, надайте інформацію про відділення та час звернення. Ми розберемося в ситуації та повернемося до вас із відповіддю.

Для зняття коштів також передбачена зручна альтернатива — банкомати, де можна отримати готівку без комісії в межах встановлених лімітів. Розуміємо, що у вашій ситуації цей варіант не підійшов, проте для багатьох клієнтів це є зручним рішенням у випадках, якщо у відділенні тимчасово недостатньо готівки.

Замовити готівку завчасно — це також хороше рішення, і ми радимо так робити, якщо клієнт планує знімати кошти в касі.

Дякуємо за ваш коментар і чекаємо на додаткові дані для проведення перевірки.

Коментарі

Курс валют в Альянс Банку

Курс валют в Альянс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Альянс Банк 💰 / Відгуки про Альянс Банку 📝 / В касі нема достатньої готівки і нема підкріплення, треба завчасно замовляти